22.09

idag har jag haft en himla mysig dag, sovmorgon. sluta tidigt. sedan en trevlig liten promenad med underbara Simon och en upptäckt av ett trevligt cafe med tre olika sorters chailatte. har själklart fullständigt glömt bort namnet. men tre sorter! det är typ himmelriket! så själklart återbesök dära! tänk vilka skatter man kan hitta då man tvingas styra om sina steg. kvällen har jag ägnat åt sådant som tedrickande och chokladätande och bara allmänt måbraande.

Sarafirande

hej världen! igår spenderades en väldigt mysig kväll hemma hos Tm tillsammans med Sara. vi firade att Sara fyllt år och ägnnade i princip hela kvällen åt ätande med inslag av lite film och presentöppning. lite fantastisk att vi lyckades med så mycket ätande som vi gjorde med tanke på att vi, tillsammans, i princip inte kan äta någonting. var otroligt passande med en sovmorgon följande dag!

Mars 27, 2011

gomorgon! eller god dag snarare :P haft en riktig myskväll med Martina, hon drog hem för ett tag sen :) själklart hade vi earthhour med tända ljus! idag drar jag bara runt hemma o sen blir det middag med kusinerna och min kära farmor. ser fram emot det :) den där lilla timman man skulle flytta fram gjorde verkligen känslan att hela dagen var borta :P

människans bästa vän

igår var jag och såg monolog framförd av Kalle Westerdahl på en liten teater nära stureplan, närmare bestämt brunnsgatan 4 ifall någon skulle känna för att ta sig dit. monologen heter Människans bästa vän och tar upp cirka en timme av livet. tyckte att den var riktigt bra framförallt med tanke på att monologer kan vara riktigt tråkiga och sega. denna var intressant hela vägen igenom!
oh, väldigt värt att nämnas var att jag även träffade på Richard  Forsgren, en skådespelare jag bloggat om tidigare som både vinkade och hälsade, samt ville prata efter föreställningen. haha, tönt jag känner mej som bloggar om det men aja. han är lite cool tkr jag! tydligen var han polers med Kalle.

våffeldagen-vårfrudagen-maria bebådelsedagen

kärt bar har många namn, idag är det våffeldagen, dagen det hör till att äta lite frasigheter från ett våffelgärn. Jungfru Marie Bebådelsedag, Herrens bebådelse, firas den 25 mars, nio månader före jul, för att högtidlighålla att Maria genom ärkeängeln Gabriel fick veta att hon var havande med Jesus. Förr kallades denna dag – som var en helgdag(!!!) – för vårfrudagen, efter titeln vår fru för jungfru Maria. Vårfrudagen har i folkmun omformats till våffeldagen, vilket gett upphov till seden att äta våfflor denna dag.
tiden verkar vända allt högtider till något mumsigt, där det ska förtäras. kan tänkas att människan är lite fixerad med det här att äta måntro?


braaa

idag har jag gömt mej under täcket hela kvällen. konstaterande; det är för mörkt att plugga under täcket. täcke+mörker=inget pluggande=väldigt dumt.
jaaa, bra där!

Mars 22, 2011

känner ett litet dåligt samvete komma smygande, jag borde plugga matte och ta tag i min o saras muntliga presentation i svenska o idrott. gör jag det? nej. istället går jag på teater, letar monster i Tms kyl och fikar. oklokt. lite fuu på mej sådära. hade en himla trevlig dag igår, var såg teatern. sugarstar-sockerstjärna i skärholmen. den var riktigt trevlig! puss o godnatt!

dagen tisdag

tisdag idag! trevligt! drog till cafe 44 och fikade med jack, rasmus, amanda, sofia och wilma :) riltigt trevligt. träffade även på agnes, det är otroligt vad världen är liten. den måste krympa varje sekund, det är i alla fall min teori. i helgen när jag var på rasmus 18-års fest träffade jag på en tjej i agnes klass, för att sedan träffa på agnes på bussen på väg till 44:an. suprise, suprise, gissa var hon o hennes kompis skulle? snart kommer världen krympa så att man inte längre får någon plats i den.

helg minsann!

jag tog visst helg från bloggen minsann, min internetanslutning är inte riktigt på min sida just nu. min tanke är att komma med några otroligt spännande och världsomvälvande inlägg under kommande dagar för att kompensera bland annat då om min otroligt coola helg som måste delas med hela världen! men nä, söndagskväll. ska peppa inför morgondagen med en film. vi höres!

yeah

hade en väldigt trevlig dag igår, gjorde den muntliga redovisningen. det gick bra. gjorde klart lite andra uppgifter också! åh, teatern gick otroligt bra! typ allt har gick bra igår! fikade en sväng på cafe 44 fyra o sen gjorde jag maränger som jag själv tycker blev väldigt bra! hehe, var riktigt härligt att vispa ihop för hand tills min moder kom på att vi faktist har nån form av elvisp hemma (y) det märktes att jag vispat idag, fast vi kan ju låtsas att det är skrivkramp för att jag har skrivit så otroligt mycket! försöker att förbereda mig inför ännu en muntlig redovisning, jaa. det går inte helt bra :( tur att jag har sovmorgon imorgon, så kan jag fixa lite med det då, yey, där var den sovmorgonen!

det där med att hinna leva.

hade först tänk komma hem och engagera mig riktigt ordentligt med det engagemanget försvann redan innan jag kommit in genom dörren. ja, så det fick bli pasta o köttfärssås men en härlig klassiker är ju aldrig fel. det är i princip allt jag hunnit med idag. det är lustigt hur tiden bara har en förmåga att rinna iväg ibland. poff liksom. borta med vinden. nu är jag även klar med min livstidslånga rapport, ja att skriva dådå, tyvärr går den väl allt för fort att läsa. världens tragik! nä, jag ska se till att vara lite duktus och försöka förbereda lite för en muntlig redovisning som jag har imorgon (y) var och såg trettondagsafton o tanken är att jag ska tycka till lite om det!
Richard
Forsgren
Richard  Forsgren
för övrigt tittade denna skådespelare från stadsteatern in idag. han tyckte jag var ganska väldigt cool. kommer vara med i tartuffe. ska se den nu i veckan, så jag hoppas den är bra.

23.15

idag träffade jag kära Alexandra för en rundtur på stadens gator, trevlig tur. sen hängde jag med victor ett tag, drog hem till honom o kollade på Yes man men Jim Carrey. ganska bra film. ja. min dag.
idag tog min fb-förlovning slut, det känns lite sorligt på nått vis. lite tomt sådär. har ju stått så i över ett år. ja, jag vet. jag är lite löjlig.

23.59

jag är fantastiskt duktig, jag har packat upp alla kartonger utom en. ibland är jag lite bra! önskar det kunde sprida sig till mitt pluggande också, det skulle vara skönt. mysig dag idag, träffade sara och gick på mässan som jag nämde(?) var himla trevligt, hittade en väldigt charmig väska som inte gick med på annat än att följa med hem. kvällen spenderades med kära Jack. vi lagade lite god mat och gick på en trevligt promenad :) man träffade på en del man en gång gått i skolan med.
charmiga saker man visst kunde hitta

Cornelis sjunger bredvid min säng

har lyckats skaffa bastu i mitt rum, förut var det ju så otroligt kallt, där kring 12 grader men nu är det visst över 24. lite galet tkr jag. men himlen är klarblå utanför så då är det helt okej, då får solen lysa o värma upp hur mycket som helst!
dagen ska trippas runt på retromässan med en vacker tös! men nu först skall det förtäras lite i matväg så det inte blir ett fint kollaps i promenerandet bland fina föremål. puss på er!

23.45

hej hopp, fin dag idag. fint väder. största delen av dagen spenderades med söta sanna, vi gick ut o åt och tog en lång fika på ett ybermysigt cafe! sanna är fin hon! lite long time no see sådär, men men. på cafet hade dem en jättegullig servitris som inte kunde svenska. har tänkt på att jag är väldigt fixerad vid himlen just nu, jag vet inte vad det är men den verkar alltid ha en ny färg, en ny nyans. färger jag inte ens visste att himlen kunde ha. gröna, gula, rosa o blåa o svarta/gråa toner. så vacker bara, jag tror jag är kär i himlen, vi borde gifta oss!

sådana dagar då man längtar efter vår

<p>yey v&aring;r!</p>

Are you anybodys favourite person?

idag var en värd skoldag! vi hade en lektion. men otroligt skönt! så nu går jag runt o njuter av ensamhet o packar upp, åh jag är så lycklig. har äntligen en garderob som är stadig o som rymmer massor. det är inte proppat med kläder o jag kan ha alla kläder på samma ställe! lycka! <3
idag får Monica Zetterlunds sånger fylla min dag lite extra!
hm, tror man borde fixa en lite mer uppdaterad design, snö o mörker känns inte riktigt rätt!

8:e Mars, 2011

idag är det semmeldagen, dagen då man utan en tanke på dåligt samvete ska fylla sig med semlor! man ack, ingen semla till mej! men imorgon, imorgon!
icke att falla i glömska är då internationella kvinnodagen! så det passar ju bra med semlor dagen till ära. kan man skänka en extra tanke till de underbara kvinnor i vår omgivning.
har haft en riktigt härlig dag idag, blå himmer överallt, lite sol, härligt väder, ljus! slutade extra tidigt. hem, kort lunch. därefter en trevig promenad på stockholms nu snart snötomma gator. glädje! sedan enligt tradition fika på cafe 44 :)

klart!

njuter av att flyttandet är klart, krypit ner i sängen med en kopp te o lite choklad! härligt! nu känner jag mig riktigt glad, typ yyyees liksom! men nu blir det gonatt. trötter här.

19.49

underbart, allt packande klart för min del så nu är det bara skoluppgifterna kvar (y) men de får vänta några dagar för nu ska jag vila upp mej lite granna! nu är jag hemma hos min kära farmor och tjockar mej, hon hade fixat fika och det hade jag med, usch vad synd det blev om oss! sista lovdagen idag också, synd bara att man inte kunnat njuta av det så mkt, så oj vad jag ser fram i mot påsklovet! hoppas ni har en underbar sista lovdag!

en trött en

trevlig dag igår, träffade alexandra och tog en fika, var riktigt myys! resten av dagen gick åt packande och sådant skoj! dagen avslutades hos jack, hehe, pigga typer!! hm, det är lite klurigt det här med att packa!

bortglömd

yeah! packning! håller på o packar massa inför flyten och pluggar och umgås. det tar upp all tid så, ja bloggen tyvärr. du blir bortglömd.

RSS 2.0