742

Betar av tråkiga saker i livet! Sommar är det i alla fall, varmt och väder för att gå barbent. Snart är det sommarlov och min karriär som telefonförsäljare lider mot sitt slut. Nu är det dags att tagga till för en av de sista arbetspassen, har på pricken 12 timmars arbete kvar!
Finisar från Kungens trädgård

Helgdagar

Haft en finfin helg. Kärlek till lediga dagar. Hann både med att spendera några timmar i staden med Sanna, träffa Tm och Sara för ett Sarafirande samt umgås med Kevin. Jaaa, lite plugg hanns givetvis också med, annars är det ju inte en fulländad helg! En bild på Sanna med vackra blommor, en bild på mig och Sara i vackert sken tillsammans med en elefantäggkopp och pippitäcke.

Pluggförsök

Försöker att plugga men sitter mycket hellre och ser ut på grönskan utanför och himlen som börjar dra mot lätt aprikos. Känslan när man spanar utöver en grönskande kulle och vet att på andra sidan finns någon man tycker om.
Pluggandet kan vi konstatera, går inte alls framåt.

När allt blir lite tommare

Mitt rum blev plötsligt lite mera tomt och kalt, min blomma har flyttat ut på balkonen, så vi ses inte förrän till hösten. Andra tidigare inneboende är också väck. Nu kommer jag bara behöva anstränga mig hälften så mycket för att det ska se städat ut, det är ju visserligen ganska fördelaktigt med tanke på att städning inte är en av mina starkare sidor.
Jag och mina vänner i mitt välstädade rum

En gång ska jag skaffa mig en kock

Mums! Var och åt på en närliggande krog igår. Förträffligt gott! Klart mer värd kväll än ikväll. För vad är en kväll utan fantastiskt lagad mat? Jag bara frågar. Jag ska skaffa mig en kock när jag blir stor! Så jag kan bli bortskämd, tjock och glad. Nej, jag får jobba upp standadern med en kopp te!

svartvitt

Det är synd ibland att saker och ting inte är svartvitt. Antingen svart eller vitt, ja eller nej, rätt eller fel. Det måste varit lättare innan all färg var uppfunnen, på de svartvita fotografiernas tid.
Ett svartvitt fotografi

Fina blommisar

Nu är jag lite extra glad på mig själv! Lyckades att motivera mig själv till lite plugg snabbt som attan så nu är jag snart klat med uppsattsen. Det förtjänar lite blommor. Dock antar jag att ingen tycker det är mödan värt att komma över med några så då får jag hålla mig till vackra bilder!

724

Dessa trevliga helger! Dessa helger  där man glömmer plugg, prov och uppsattser. En helg då jag både hunnit med att gå på loppis och teater med Saran, Trollkarlen från Oz för att vara lite mer precis. En helg då jag träffat träffat en kär vän för lite Madickentittande och tedrickande.

723

Trött på alla dessa måsten, vad ska krävas för en kravlös tillvaro? Finns det inga formulär man kan fylla i någonstanns? Känner att det börjar bli dags för ett lov av en längre sort. Annars blir det inget annat kvar av mig än en urvriden sur disktrasa.// Telefonförsäljaren

RSS 2.0