23/4

godmorgon! idag är himlen klar o blå! idag beger jag mej ut till landet o spenderar förhoppningsvis väldigt fina dagar där tillsamman med min kusin, farmor o de andra släktingar som kan tänkas vara där. dagen igår spenderades som i princip alla andra lovdagar promenerandes i det vackra vädret. himla mys!


April 21, 2011

dagen har i princip ängnats åt matlagande, min familj fick för sej att vi skulle ha en ambitiös middag tillsammans idag. mums! annars har jag i princip inte gjort så mkt annat, varit ute o sprungit typ. soft dag jao! :P
tkr potatisen är så fiin! ser ut som den varit ute i ett vinterväder!! :)

där ute är det sommar, här inne är det höst

skolan har verkligen lärt sig konsten att göra mig olycklig, få mig att känna att jag inte räcker till, hur mkt jag än försöker är det aldrig tillräckligt. nej, alltid bli levande begravd. att bergrava någon som ännu inte dött kan ju inte vara helt lagligt?

April 19, 2011

idag känner jag mej fantastiskt duktig, jag var ute o sprang i morgontimman. är inte lite stolt över mej själv, haha! fast jag tkr att det är klart jobbigare att springa på morgonen än kvällen. springa sådär i solnedgången o se alla himlens färger är helt klart vinnare. som någon dag sedan när det var båda skymning o fullmåne på samma gång! i söndags tror jag det var. nej ut i solen igen! puss på er o ha en ljuvlig vårdag!!

Soldagar!!

jag hade tänkt att plugga på lovet men fyy vad dåligt det går. jag har inte ens försökt att börja. vädret är alldeles för underbart så inne kan man inte sitta om dagarna. så nej! inget sådant tråkmånsigt idag heller! idag har jag haft en riktigt familjedag, med lunch på långbro värdshus, förätten var så god att jag kunde levt på den i tre år. fast bara nästan. snart blir det promenad in till staden, äta en bit och bio. ni får ursäkta mitt fantastiskt dåligt med bloggande men a ni lär ju överleva, för såna här soldagar kan man ju inte missa!!!

Sarafirandet

tm med ett vackert paraply. hoppas ni har en underbar dag! det har jag haft, träffat jack bland annat.

oärligtheten varar längst

mitt rum är fantastiskt städat o rent. så här fint har det inte varit på flera veckor! men usch på min bror, han har gett mig huvudvärk. han har en fantastisk förmåga att prata väldigt högt samt vilja lyssna på dålig musik. i alla fall. strunt i klag nu! har det lite småmysigt med mina sova över gäster som för tillfället är någonstanns avlägset men jag hör min bror iaf. vi har spelat lite härligt brädspel under kvällen. vi spelade ett spel som jag misstänker har starka känslor för mej. varje gång vi spelat det har jag vunnit och det hjälper alltid mig på massa sätt. knaas, idag tog den till näst ondskefulla knep. fast jag vann inte, mina medspelare bildade ett team mot mej o så kan vi ju konstatera att oärlighet varar längst.

i kväll ser jag inte det där vackra


helg och godnatt!

lite spontant sådär

igår blev jag kvar hemma hos tm efter skolan, hela dagen, kvällen o natten. tkr verkligen om när man bara stannar kvar lite spontant. det är otrolligt mysigt tkr jag. så ja kunde inte låta bli att vara hos henne idag med. jag gillar tm. godnatt!

20.31

jag tycker livet är himla trevligt just nu. jag har inte längre lika mycket att göra. det är ibland så att jag nästan har för lite. underbart! som idag jag har bara varit hemma i lagat mat, lärt min broder att koka pasta och gjort en kolosalt god rätt med morötter, chutney, tomat o bönor bland annat. å himlen har varit som ett underverk hela dagen!  värt att nämanas är muntliga nationella i engelska idag. tror det gick ganska bra, lite nyfiken :)

godnatt!

åh, vad tråkigt när man inte lyckas pussla ihop grejer! nu tänkte jag ägna resten av kvällen åt att känna mej lite misslyckad. puss o gonatt!

RSS 2.0