21

Oh, äntligen har mitt pluggberg börjat lätta en aning! Fantastiskt, underbart! Livet kommer åter! Eller lite i alla fall! Sedan har solen börjat komma tillbaka! Tillbaka! Oh, ljuva ljus! Lycka! Kärlek till världen!

En namnsdag

Har ägnat dagen till att betrakta det vackra vädret innefrån, lite synd och slös måste jag säga. Har för övrigt fått en uppgift i Svenska B där man ska skapa sig en liten blogg, så jag ska numera blogga som en Stefan 45 år med nördkunskaper i historia. Dock är det lite klurigt, det jag har fått ihop en så länge är en uppskattningsvis tvåredig presentation. Lite väl tunt. För övrigt har jag bättrat mig enormt att skriva med stor bokstav i början, efter klagomål, till alla svensklärares (och Kevins) lycka. Tyckte det var värt att poängtera för er ouppmärksamma typer. 


Det är över nu..

Teaternföreställningarna är över, den sista blev den bästa. Lite sådär som det ska vara. Jag har en förhoppning att jag ska lägga upp lite flera bilder för att exponera mit liv på internetet ytterligare. Vi får se hur det blir med tanke på att jag är något lat när det gäller internetvärlden
En kulturig tant på sl och en hemlös typ

RSS 2.0