Lite vardags spontanitet

Tog en spontan cyckeltur efter skolan till skolan med fader, lite mysigt. Tog cirka 45 min att ta sig dit. Så jag har varit i skolan två gånger idag. kul. hehe. Tog och prövade ett fik i krokarna, Kaffekvarn, som var ganska trevligt. Passerade även ett visst hus där en viss TM brukar vistas till vardags.
Idag är jag sådär lite jobbigt sötsugen.

Dammsugarn

Fantastiskt väder! Idag har jag både suttit ute på balkongen och njutit av solsken och grek dessert! Samt gått på promenad på okänd mark. Sedan har jag mumsat på mina och Kevins hemmagjorda(och glutenfria!!!) Dammsugare men säg inget till Kevin att jag har gjort det för det är en hemlis!

Talllin och himlen

Åh, vad jag gillar vår, lite utav insperationens, kreativitetens, ljusets (och orkens!) tid. ljuva vår! En vacker dag som denna känner jag inte annat än att jag vill gifta mig med himlen! (Så nu får du akta dig Kevin!)
Måste även tilläga, då jag lägger upp talinbilder, att tallins old town är himla mysig och levande fylld med massor med roliga kontraster. Sedan, som bilderna visar var den även fylld med snö och dis!
Tallinspårvagnar, en av alla portar in till gammelstaden samt medeltidens högsta byggnad


11.54

Är så slut i kroppen, tror jag dragit på mig något virus. Vad har jag inte lyckats lista ut hemma. Så jag blir hemmasittande idag, visserligen så var det ju bara en lektion idag så det var ju inte allt för illa. Igår hade vi passande en studiedag så efter idag borde jag vara ganska utvilad. Nu har jag dessutom sökt en massa sommarjobb, äntligen. Så nu är det avklarat. Planerar senare att lägga upp massa bilder på husfasader som jag tog när jag var i tallin på la kryssning. Heh, jag får skylla på att de jag åkte med, inte är vidare förtjusta att vara med på bild.. Nu ska jag nog se mig om i köket efter något ätbart att fylla magen med!

18:08

bitterkväll ikväll blir det visst, känner inte för annat än att stänga in mig med lite glass som sällskap. men nej nej, då blir det knip i lilla magen som skriker bara för minsta lilla. nej, jag ska försöka ge det ett ärligt försök att obittra mig, så en tur föbi köken får det nog bli som start! glass blir det dessvärre inte.

00:07

Hej hopp, vårtecken överallt och sportlov! Kan man ha det bättre! Detta lov har jag verkligen inte brytt mig om skolan nånting, såå skönt! Idag mötte jag upp med min farmor och gick på museum och fikade, myselimys! Kvällen spenderas med Kevin på ett mindre socialt vis framför elektronikens under. Nu, när klockan är över 12 snåret så är det så att en speciell dag måste börja firas så nu får vi banne mej bättra oss med osocialiteter!

RSS 2.0