man kan bara spela om man lärt sig reglerna

hade en trevlig helg, var på filmkväll hos tm och vi såg på Titanic med lite folk. var trevligt, sov över tillsammans med stina o stella. tm ägnade kvällen åt att vecka mej sen när de andra gått, hehe. söndagen gick jag på en utställning om herrbadmode genom tiderna och på kvällen drog jag in med jack till cafe 44, fikade och såg på film. det var min  helg. nej nu är jag yr och borde sova. det här inlägget tog forever att skriva. puss på er! <3

bra!

idag är det öppethus i skolan som jag egentligen skulle varit på men nä. så blev det inte. hehe, så går det när man inte fattar att man behöver planera. så har varit hemma hela eftermiddagen och passat min bror eller ja, hehe. typ sovit. känns bra! framför allt med tanka på allt pluggande som behöver göras. yeah, bra. verkligen!

29/1 11

har ägnat morgonen åt att kolla på massa kameror, dags att skaffa en liksom. så om någon har nått tips på nån supermegabra kamera är det väldigt välkommet! resten av dagen/kvällen/natten ägnas hos Tuva Maja. ska bli trevligt! :D vi hörs! puss på er!!

blomma blad, en miljard

hittade en gammal bild som jag tycker är jättefin :)

idag tyckte verkligen inte sl om mig, jag var i tid till tvärbanan men det var inte den. hur mycket jag än älskar att vänta på en station i -11 grader så är det inte vidare skoj att vänta i 20 minuter på ett tåg som det visar sig att man ändå inte får plats på! kul!!

22/1

hej hopp, åker iväg till några familjebekanta. blir förhoppningsvis kul! ah nu ska jag se till att packa! super att börja en kvart innan man ska åka men men. vi hörs, ha en superhelg, vila upp er, ha kul och må bra. puss <3

trevligt helt enkelt

riktigt trevlig dag igår!  hade först matteprov i skolan som gick jättemkt bättre än vad jag trodde :o ah, det kändes väldigt bra :) slutatde tidigt som alla fredagar och sedan åkte jag och sara in till nordiska museet (?) och gick på en möbelutställning om renässansen. efter det gick vi runt lite på stan och i några butiker.
lite senare träffade jag en kompis som jag inte träffat på ganska jättelänge. vi gick och fikade och sedan på en trevlig promenad till gullmars :)
blev en myskväll hemma med film och lite choklad (Y)

dear life, give me some advice

dagen har ägnats åt lite matte plugg och massa te drickande..
gammal bild..

ojojoj

här var det dåligt med bloggande! har typ gått lite halvdagar i skolan och pluggat lite under de dagar som gått, lite no-life-dagar helt enkelt. igår var jag ledig och åkte in till centralen och mötte Jennifer. hon har kommit upp hit från göteborg. så igår och idag har vi typ ägnat på stan i affärer. affärerärfarligt
nu blir det en härlig myskväll hemma :D
hehehe, hittade en jättecharmig gammal bild på mej och jennifer

11/1 -11

känns ganska konstigt att börja skolan igen, jätteskumt. kändes typ som det inte är på riktigt. aja, man vänjer sig säkert snart. har idag varit duktig och gjort klart två skolgrejer. slutade tidigt idag, strax efter 12. vi har lite kompledigt :) i övrigt har jag bara saboterat för mig själv hela dagen.
vi har fått nya grejer på teatern att jobba med. vi ska jobba med scener, ska bli ganska kul. har fått ett manus vi ska öva i o memorera. ganska känslosam scen skulle jag nog beskriva den enklast.
träffade en gammal, gammal klasskompis idag på vägen hem. vi gick i samma klass upp till trean(?), var  trevligt tycker jag :D

sista dagen

sista dagen på lovet går mot sitt slut. imorgon är det upp och hoppa, ack alldeles för tidigt! är inte alls sugen på att gå till skolan. visst blir ju lite kul att träffa alla igen. men. plugga. lära. memorera. analysera. nej.
så nu sitter jag hemma och olycklar mej. ett ända långt nooooooooooees!!! ekar i huvudet. oj, vad jag kommer vara trött imorgon. och ja, självklart är jag den ända i världen som känner så! självklart!

pepparkakshus lite efter sådär :P

tjo! igår var jag på en småtrevlig fest hos en tjej i min årskurs. var där ganska länge. efter det sov jag hos Stina
stinas blogg ---> http://falkborg.blogg.se/
åkte in till stan och träffade min farmor, vi gick till arkitekturmuseets pepparkakshus utställning. riktigt mysigt. upptäckte att en en tydligen gjort ett pepparkakshus och ställt ut :) eller ja, hus kanske det inte var så jättemkt av. tror temat var; vara hemma. eller nått i den stilen. efter det gick vi ut och åt sen sedan tog vi en fika. myys <3

7:e

min halvårsdag idag! var bara tvungen att nämna det. idag har jag inte gjort så fasligt mkt, den största delen av dagen spenderades med familjen och morfar, hemma hos farmor. trevligt dag :) försöker också plugga lite, tkr man borde stifta en lag mot att ge läxor över lov! en lag mot att plugga på lov överhuvudtaget så man kunde vara ledig helt enkelt. eller så kan man ju vara duktig och göra allt i tid, då behövs bara den första lagen stiftas :P

några bilder från Naddine

som stella tagit http://stelllzi.blogg.se/

6/1 2011

oj, idag sov jag jättelänge! i 13 timmar, så länge har jag aldrig sovit förut :o. så rekord på det. blev ganska förvånad när jag vaknade och det började mörknade ute. idag har jag tagit det lugnt och typ gjort ingenting :) så nu tänkte jag att jag skulle läsa lite av boken  vi har i läxa och em.. kanske räkna lite skojsig matte (I wish).

Jag vill tillbaks till den drömvärld jag kom i från

träffade Sanna idag, träffade henne i Mörby. jag var ju nästan där liksom. vi åkte in till stan, fikade en stund. himla mysigt. hittade en gammal bild på oss. hoppas livet leker för er! <3


5/1 2011

heisi hoppsi :) heeema nuuu :) filmkvällen var jättetrevlig! vi tittade på en jättehärligt tv-serie i svartvitt från typ 72 tror jag det var :) fast det var typ bara jag som tyckte den var jätterolig så vi såg inte hela serien :P hehe, men den ska jag leta upp och se klart. såg även pirates of the caribbean, dead man's chest. blev även lite spelande, twister. vackra bilder togs..
hade förövrigt rosa på mig för första gången igår på, a massa år. kändes lite weird faktiskt.
sov över hos Naddine som hade filmkvällen. eller ja, det där med sova blev det väl inte så mkt av :P så jag har varit lite trött idag :)

¤ 4/1

är typ helt död. har typ hållit på att fixa i flera dagar nu. burit flyttkartonger och rensat bland saker. jaa, vi ska flytta. tror inte jag nämnt det? ah jobbigt är det i alla fall. idag kommer fotografen hit och tar lite bilder o sen blir det snart ajöss med hem. det är vad jag har börjat det nya året med. men att riva gammalt ger plats att bygga nytt.

tooooday :D

så vacker som lägenheten är nu har den nog aldrig varit. it looks fucking amazing!!
Jack kommer förbi om en stund o så blire lite tacos till lunch. i eftermiddag ska jag typ på nån filmkväll :) ska bli trevligt. ska va hos en tjej, Naddine som går i min klass :) lär nog sova där. hur är er dag?

nyår

Några bilder från nyår :)
Katarina o Fredrik
Rasmus och Amanda
Amanda, jag o Jack

Jan. 1, 2011

jahapp, lite seg sådär dagen efter. gick på nån fest med maffiatema. jäkla trevligt var det. hann med det mesta som hör till nyår tycker jag. fast det blir ju inte det mesta av sömn precis. så jag ska sova nu. gonatt så hörs vi imorgon! kanske lägger upp nån bild från nyår då :)

RSS 2.0