höhöhö

något dålig uppdatering eller vad?! hm.. får skylla på att jag knappt  varit hemma haha. usch i går gick jag upp kvart över 5. men var ändå fantastiskt pigg på jobbet. jobbade bara till elva, drog sedan hem åt lunch för att sedan sticka iväg och möta upp med Alexandra. oh superhärlig dag! hehe, blev mycket shopping. hittade jättehärliga grejer! var helt slut när jag kom hem sedan till 8. sen drog jag ut o sprang en stund o efter det fanns inga krafter kvar haha. så då det blev en myskväll :)

hopp i säng

nu blir det hopp i säng så att jag kan klara av att överhuvud taget ta mej till jobbet imorgon. puss på er<3



jag vill att tiden ska stå stilla, vara för evigt. jag vill att tiden ska gå snabbt så det jag längtar efter snart ska hända.

29/7 2010

usch vilken jobbig dag det var idag.. jobba ute i regnet är ingen höjdare framför allt inte tillsammans med nån man blir tokig på. aja, ska sluta klaga nu haha. imorgon ska jag upp supertidig eftersom jag börjar jovva vid sju på fredar. efter jobbet ska jag träffa Alexandra, var ett tag sedan nu.. härligt:D så ska vi gå o shoppa lite :)

solbränna vs fräknar

hm.. min solbränna har tyvärr försvunnit lite dessa osoliga dagar, men nu när jag är ute i den lilla sol som finns blir jag alldeles fräkning i stället. så att jag typ ser smutsig ut. väldigt värt byte tycker jag, inte.

blyga människor

det är så svårt att prata men riktigt blyga människor. man får sköta hela samtalet själv och då känns det nästan som att prata med sej själv. som om man sitter där och ställer frågor till sej själv. jag tycker det är så jobbigt att se blyga människor, jag lider då. ser hur de drar sej undan folk för att slippa samtala och de blir ensamma. helt ensamma. jag tycker så synd om dem då. att se att de inte vågar prata. kanske vill de vara ensamma? kanske vet de inte hur de ska göra? jag vet inte. men jag tycker synd om dem.

28/7 2010

usch vad jag är trött! känner mej helt död. och deppig. för mitt busskort är borta. det försvann i måndags från min väska. helt borta. nu måste jag åka på remsa till jobbet. det är klart mycket dyrare än om ja fortfarande hade haft kvar kortet.

sov gott!<3

usch jag har fått blåsor, en på varje tumme. haha, så går det när man jobbar. nej, nu ska jag sova. så att jag kan ta mej upp i morgon. puss<3

biten

jag blev precis biten av en geting när jag sköljde rödbetor. ONT!

vad vill du?!

vad vill du, vi har precis träffats. nu berättar du för mej hur fantastisk jag är. hur bra jag är på alla sätt. hela tiden. första dagen vi sågs ville du bjuda mej på middag, men jag ville inte. så vi sköt på det. istället var du ute med en annan tjej. det var första dagen ni två sågs. vi har möts i två dagar och du berättar för mej hur bra jag är på alla sätt. du säger att du gärna skulle vilja vara vän med mej. du tjatar hela tiden om hur snäll du är. åldern spelar ingen roll. jag gick nästan på de du sa. men jag är inte så naiv som du tror. jag tror du spelar ett spel, säger saker som du tror att jag vill höra. du pratar om att ta med mej på klubbar. du vill bjuda mej på mat och undrar vad jag vill dricka till, vodka, gin, öl? frågar hur mycket jag tål. men jag tror inte på dej, på det du säger, du är världens player och bjuder ut alla tjejer. det var väl tur för mej att jag aldrig var intresserad av dej annat som en vän. jag kommer behöva spendera kommande tre veckor med dej. vi får se hur det löser sej.

förlorare :P

idag förlorade jag en liten lek, hade jag vunnit hade jag fått fråga/göra vad jag ville. men nu förlorade jag så då ska jag bli bjuden på lunch. hm.. win win situation that is. nu ska jag sooova. puss på er<3

26/7 2010

hehe, eftersom jag är så smart tvättar jag håret innan jag drar ut och springer, så nu ska jag hoppa in i duschen igen!! hihi. i alla fall har jag tittat på Men in black 2 idag, hög klass på den. nej inte riktigt men den är lite småkul tycker jag.

hihi

om exakt tolv timmar ska jag va på jobbet :P

astroligi :D

jag tycker det här med astrologi är väldigt intressant, för när man läser om sitt eget tecken. så stämmer allt, nästan.
tycker att det är väldigt roligat att läsa om en själv, haha. hm... jag har verkligen gjort fantastiska korta inlägg den senaste tiden(med något undantag). haha, men vem bryr sej om att läsa anyway. bloggen är ju inte så spännande precis. haha, aja. det är väl tur att ja skriver mer för mej själv då :)
här är en bra länk om någon vill läsa lite astrologi annars kan man bara söka på typ stjärntecken på google så hittar man lite sidor.
http://www.annagranberg.com/

första dagen på jobbet

tjo! så seeeg nu.. inte skoj. härlig första dag på jobbet. haha, vi jobbade nästintill utanför huset så jag kunde gå hem därifrån :) ska jobba på samma ställe imorgon igen. har rensat ogräs hela dan, hehe jätteroligt.det var i alla fall härliga människor jag fick jobba med. det känns ju betryggande eftersom jag ska jobba med dem i tre veckor framöver :) haha, vissa var så JÄTTEBLYGA, hm de var lite svåra att prata med om man säger så men det ger sej nog. tyckte lite synd om dom faktist.

sooova!!!

såå, nu ska jag strax hoppa i säng så att jag kommer upp imorgon. puss på er <3

jamie oliver in sweeeden

haha, riktigt roligt. han prövade såklart surströmming. haha.

25/7 2010

hej hopp, har lagat middag till la familia som kom hem nyss. pasta med tonfisksås var det som serverades. jättegoot blev det :) hm.. måste nog se till att förbereda lite kanske för att jobba imorgon, eller så gör jag det imorgon haha. jag håller på att försöka klura ut var det är jag ska vara. hoppa att jag får jobba med härliga människor bara, då brukar allt lösa sej :) ikväll ska jag kolla på Jamie Oliver när han besöker Stockholm på 5:an klockan 8.

sista dagen

idag är det sista dagen innan jag börjar jobba i tre veckor. jag vill inte jobba! fast jag vill. eller nått. min mega utrensning fortskrider väldigt lååångsamt. jag vill slänga/ge bort allt så att jag kan bli av med alla saker. jag vill ha kvar allt.

regn!!

men vad det regnar! haha, har regnar hur länge som helst nu. fast det är ju bra. att det regnar. jättebra. så att inte växterna vissnar och dör. senast jag var ute såg alla växter så hängiga men nu borde det väl bli lite liv i dem. nä nu ska jag sova, puss på er <3!

oj, vilken härlig :)


härligt

det är så härligt att vara hemma själv tycker jag, man kan göra precis som man vill när man vill. utan att tänka på andra utan bara behöva vara egoistisk helt och fullt, haha. ha musik på hela natten om man så vill utan att nån störs :)

:)

har regnat hela dan nu känns det som, har tränat och tagit en härlig dusch. ätit en härligt fruktig mellis.

pasta med pesto

pasta och pesto med flingsalt och lite olivolja. lite tomater till och toppat med färsk basilika. världens enklaste lunch :)

24/7 2010

jaaha, nu var det helg. känns ingen skillnad från annars. det måste vara det tråkiga när man har sommarlov, att man inte märker någon skillnad mellan helg och vardag. haha, oh vad det skriker i-lansproblem. funderar på att fixa lite lunch snart, pasta med pesto kanske?

puss<3

nu ska jag sova så att jag kommer upp i morgon, puss <3

gårdagens shopping

från monki :)

thunderball

har kollat på thunderball från 1965, haha, jag måste säga att jag riktigt gillar alla gamla James Bond filmer.
Thunderball

rensar..

har börjat med en megautrensning med mitt rum, haha superbra. verkligen. precis när allt var jättestädat, då får jag insperation att stöka till igen. haha, men utrensning är bra (Y)

det där med att lyssna..

det här med att lyssna, det är så många som inte är bra på att lyssna. man berättar någon för nån och så märker man att det inte lyssnar, kanske för att den är dålig på det eller helt enkelt att det man berättar kanske är väldigt tråkigt. själv tror jag att jag är en väldigt bra lyssnare så jag blir irriterad på människor som aldrig kan lyssna. hur svårt kan det vara egentligen? ändå vill de att man ska lyssna på deras ord som om det är av något alldeles unikt slag. jag tycker att det här att lyssna är både att ge och ta. men rent generellt är många människor bara intresserade att höra sin egen röst. så alltid när jag träffar på någon som kan lyssna blir jag glad och det förgyller hela min dag. för visst är det väl fantastiskt med någon som verkligen lyssnar på vad det är man säger, egentligen. eller en sån liten sak som att nästa gång man träffar dem frågar det hur det gick med resan eller vad det nu är man har sagt att man skulle göra. jag måste säga att jag älskar såna människor!


23/7 2010

hej hopp, har ägnat morgonen att röja mitt golv från massa kläder och har nu packat upp resväskan från gotland också, tjiho. ska nog se till att röja lite mera tror jag, haha. har börjat fundera på att slänga ut alla grejer så att jag slipper dem. hm.. jag känner att jag skriver så otroligt intressanta inlägg..
bryggan jag och kusinen badade ifrån igår. när vi kom började det regna, sen var det fint och sol. nästa gång man tittade på himlen fanns där ingen sol mer.

lite bilder från gotland :)

Martina :D första kvällen på stranden
lite linbana..
sötis Martina

Jag :P lr nått haha

22/7 2010

hey på er, var uppe ganska tidig idag och träffade min kära kusin Sandra vid elva:) hon skulle försöka hitta hem till mej men gick på lite upptäcksfärd istället ;) vi har varit på stan och sedan åkte vi och badade. efter det tänkte vi äta middag men det blev naturgodis och cola istället. hehe, vi har varit lite hälsosamt onyttiga idag. jag kom hem för typ en timma sedan och har segat lite framför tvn. men nä, nu ska jag lägga in mina kamerabilder på datan. puss på er <3

22/7 2010 i guess

haha, vet ni vem jag såg idag(igår), Amir med gaybloggen. för nå dagar såg jag kissie. konstigt, jag har har aldrig någonsin sett en bloggare i verkligheten, haha, men nu har jag sett två stycken. jag måste säga att de ser väldigt fake ut faktiskt, amir med sitt blonderade hår och kissie helt utan proportioner.
Amirs blogg
http://gaybloggen.com/
Kissies blogg
http://www.kissies.se/
ifall ni känner er sugna på att läsa.
imorgon ska jag gå upp lite tidigare och möta upp med Sandra min kusin som jag förövrigt såg på tv idag.
puss på er<3
Amir




Kissie

21/7 2010

har varit på stan nästan hela dagen tillsammans med min syssling christian, vi gick och åt lite glass och gick runt i affärer. det var typ två år sen vi träffades senast. sedan mötte vi upp med lite släktingar och tillsammans gick vi sedan och åt i kungshallen. men nu ska jag dra och bada vid årstadal. vi hörs sedan, puss <3

20/7 2010

har varit ute och joggat, gick inte så super. rätt kasst faktiskt men det viktigaste idag var bara att komma ut. har varit med familjen hela dan idag och myst.

hej eller nått.

idag har det varit en jobbig dag på alla sätt men det visste jag att den skulle vara redan innan.
jag var på minnes stund, en minnes stund för mormor. för min mormor är död. det var väldigt jobbigt. bara så att ni vet. det var en väldigt vacker stund, ett väldigt vackert kapell. allt var så fint. allt kändes så sorgligt. att säga farväl.

.

Idag är det en väldigt dyster och jobbig dag.

juuust det...

hahaha, vet ni vem jag träffade när jag satt o väntade för att gå på båten. Tove och hennes kompis! det var lite skoj, så pappa som var så gullig och skulle skjutsa mej hem var ännu gulligare och skjutsade Tove och Lova hem också. jag lägger upp lite bilder från Gotland snaaart... puss på er, nu ska jag sova för det blir en jobbig dag imorgon.
Tove och Lova :)

heeema..

hola, hemma från Gotland nu.. skönt att vara hemma men man hade ju gärna stannat ett tag till :) vi gick upp lite tidigare i morse(/igår nu kanske) i alla fall och drog iväg till en strand, åh en sån härlig strand. en sån skulle jag vilja ha nära mej! så låg vi där och solade nå timmar och badade lite. vi träffade på Martinas kompis och hennes två kusiner. vi drog hem och gjorde pastasallad med parmaskinka. lite packande. åkte buss in till Visby och gick runt där ett tag och där efter mötte vi upp med Martinas mamma och åt sushi. det toppade vi med lite glass, jag tog kokos och rabarber/kanel. mums! sen vare hej då :'( men vi ses nog sen i augusti tror jag :)
haha, åh jag tyckte så synd om en gubbe som la in sitt bagage till båten före mej. när han lagt upp sin ryggsäck och den åkt iväg säger han; min klocka och sånt då? snubben som tar hand om bagaget tittar förvånat för honom och svarar att det behövs inte göra. gubben går runt hörnet och kommer sedan tillbaka
- kommer min väska inte ut på andra sidan? säger han
killen som tar hand om bagaget svarar nått i stil med att väskan åker ner till några vagnar och fraktas på båten
gubben frågar då; så man får väskan sedan på båten.
gubben har alltså lämnat in sitt handbagage till bagage inlämningen och har då inte insett att det är det.

18/1 2010

jag och martina har varit ute och cycklat hela morgonen och typ tagit lite bilder som jag kanske lägger upp nån gång i framtiden haha. till lunch gjorde vi spaggetti men köttfärssås. mums. martina sitter här bredvid mej och spelar jättefint på gittaren och sjunger vackert till :) hehe, vi har en jätterolig video, lr jag tkr det i alla alla fall. garvar massor när jag tittar på den. det har äntligen börjat bli lite fiint väder och solen har kommit fram. härligt!

ciao

ciao, sitter och kollar på film utan ljud och lyssnar på musik. hoppas att det blir fint väder imorgon!! visst är det mysigt men oska men enuogh is enough. man hinner inte se å mycket av gotland då haha :P hoppas allt är bra med er. puss<3

hos martina :)

är på gotland.. regnet typ öser ner. det har typ oskat och blixtrat hela dagen:P har varit strömavbrott från och till under dagen men jag och martina lyckades i alla fall göra lite pasta med tomatsås. haha, även fast strömmen försvann under tiden :P vi har hållit oss inomhus heela dagen, lusten att ta sej utomhus är inte den största. igår var jag och martina och grillade och badade på stranden på stranden, härligt!




Martiiiina <3

drar iväg snart..

allt är typ klart nu och snart drar jag iväg mot gotland...:D funderar på om jag glömt nåt vad jag har glömt. kan inte komma på nått i alla fall :P hittade en bild på jordgubbstårtan som gjordes för nån dag sedan så jag var tvungen att lägga upp den :)
Tårtan :D

gotland :)

allt känns ändå väldigt härligt när det är sommar :) har varit iväg och badat vid årstadal, ett väldigt härligt bad. det är typ en gigantisk brygga ut i vattnet som man kan bada ifrån. imoooorgon åker jag till Gotlaand och bor hos Martina ett par dagar, en tjej jag lärde känna förra sommaren då vi spenderade en hel månad i sträck tillsammans. längtar till imorgon :D såå nu måste jag packa, haha, jag har tyo inte packat upp sedan jag kom hem från finland. hehe, och jag är ju så duktig på att hålla det städat i mitt rum så man måste typ vada för att komma någonstans...

15/7 2010

hallå på er, jag har haft en uberskön morgon och har bara tagit det lungt och tagit hand om mej själv. men nu håller jag på att fixa mej för att gå ut :)
jag på ett jättemysigt cafe i finland tillsammans med pappa och bror :) den 10 juli om jag inte minns fel :P

tralala

var så härligt det var att vara ute och springa, även fast det var något för varmt att överhuvudtaget egentligen röra på sej. kollade sedan på indiana jones, den fjärde filmen. trevligt trevligt. hm.. jag kan verklige inte stava idag, skriver fel hela tiden, haha. det var som när jag skulle tacka alla som grattat mej på födelsedagen, efter ett tag visste jag inte hur tack skulle stavas. haha, en riktigt ljus stund :P

Indiana Jones, kingdom of the crystal skull

14/7 2010

my god, har haft fullt upp idag. uppe vid åtta och åkte in till läkarn och sedan träffade jag underbara Alexandra, jätteskoj. det var ett tag sedan nu :) vi gick och köpte ischai (supermums) och satte oss utomhus i gamla stan i solen. efter det drog vi runt och kollade på kläder :D drog sedan hem och tog en dusch haha, det är ju såå härligt galet varmt nu <3 typ tog en macka och åkte till björkhagen och åt glass med kära Matilda :D myyys
men nu pallar jag inte blogga mer och drar ut o springer sen får vi typ se om jag dör i hettan. haha.
note to self: se till att komma ihåg att ta med kameran och ta bilder.

diggar denna bläckfisk!

haha, diggar denna bläckfisk. tippat rätt i alla VM matcher om vilka som vinner. vilken cooling! :P

haha, jag dör :P

jag älskar att man nästan dör i värmen. idag firar jag min (och min pappas) födelsedag i efterskott med familjen :) känns ganska trevligt. ser ut som skit idag, haha, snacka om bad hairday! funderar om jag ska smita en stund och ta ett bad någonstans :P
sol, sol, sol.. vill du bli min älskare...?

13/7 2010 HEEEMMMAAA!!!

är hemma nu från Finland. två härliga isolerade veckor, men ack så underbara :) hehe man sover ju såklart pissdåligt på finlandsbåten men thats life! kom hem sju imorse. funderade ett ögonblick på att ringa och vecka någon som planerat att sova länge, men det blev liite elakt tyckte jag. så jag ringer nu istället :P såå skönt att vara hemma igen, har saknat alla! jag är så lycklig över att det är så fantastiskt väder. bara så att ni vet har jag fyllt år medans jag har varit borta. puss på er <3 hoppas ni också känner er super!!!

RSS 2.0