29/5 2010

kom precis hem från stan. har varit med tove, celina, klara och matilda!(y)
vi var och fikade två gånger, lr ja, hehe det var väl mest jag som fikade. tyckte att det regnade lite för mycket på slutet. aja men det fanns glimtar av fint väder i alla fall :)
så nu blire packa inför klassresan till göteborg. vi ska dit imorgon och måste då gå upp omänskligt tidigt. vi ska ses vid centralstationen halv 7, inte kul!! men det blir liseberg hela dagen. kommer va så jäkla trött. får "försöka" lägga mej tidigt. aja, sista övernattningen med klassen iaf. :D

28/5 2010

jag har inget vettigt att skriva...
jag har kollat på film idag

deprimerande...

 

starving child collapsed on the ground, struggling to get to a food center





jag tycker den här bilden är så hemsk, speciellt med asätaren i bakgrunden som bara väntar på att barnet ska dö :(
lite historia om bilden och fotografen

Farai Chideya talks to Dan Krauss, the director of The Death of Kevin Carter, an Oscar-nominated documentary about the life, work and suicide of a Pulitzer-prize winning South African photojournalist.

Carter's winning photo shows a heart-breaking scene of a starving child collapsed on the ground, struggling to get to a food center during a famine in the Sudan in 1993. In the background, a vulture stalks the emaciated child.

Carter was part of a group of four fearless photojournalists known as the "Bang Bang Club" who traveled throughout South Africa capturing the atrocities committed during apartheid.

Haunted by the horrific images from Sudan, Carter committed suicide in 1994 soon after receiving the award.


27/05 2010

jahapp, är så jäkla trött nu. funderar nästan på om jag ska lägga mig ett tag. suck

The call


Tyra Banks

underbar:)

26/5 2010

har varit duktig och städat idag, haha det var ju bra :P idag var det lönedag. tjoho!:D
nu har du slösat bort ditt liv och läst det mest meningslösa inlägget någonsin!

trött

asså jag fattar inte vad det är med mej, jag är så trött hela tiden.  orkar inte vara social, orkar ingenting! all energi är helt borta! fattar inte var den har tagit vägen. men skulle önska att den kom tillbaka snart. allt är så jobbigt och allt blir omständigt utan den. så snälla ork och energi, kom tillbaka till mej!!!

modevisning

haha, mer regn idag. myspys... aja thats life. träffade först en polare idag så vi typ sola solarium och drack te :D sedan kastade jag i mej lite mat och drog i väg in till stan och mötte upp med några andra polare, vi drog sedan till en modevisning. väldigt trevligt. haha, nu ska jag göra lite kemi och kolla upp lite könssjukdomar tydligen. var könssjukdomar och kemi går ihop fattar jag inte riktigt. virus kanske?

städa...

har städat en hel del, nu är det bara sovrummet kvar. fast vet inte riktigt om jag orkar. :(

Agyness Deyn


skoooj...

så, novellen äntligen inskickad! :D var uppe och studsade tidigt imorse, åkte in till stan en kortis för en kort koll på tänderna, såg super ut. gjorde en väldigt god och varierad mellis till mej själv för en stund sedan. mums! haha var så himla hungrig. nä nu ska det bli nått så skoj som att städa, jippi!!

moonstruck

ägnat kvällen åt att se moonstruck med Nicolas Cage och Cher, den var ganska bra den. lite smågullig. :D

novellen

jag sitter och skriver på min novell som jag borde ha lämnat in för ett tag sen, hehe. men har gått riktigt bra så heja mig!!!:D fast nu orkar jag inte skriva mer, tänkte slänga mej framför tv och kolla på lite skitpogram och äta apelsin. hade en förhoppning att jag skulle ut och springa idag med den förhoppningen har grusats sedan flera timmar tillbaks. är helt död idag. men aja life goes on... puss<3

regn...

härligt med regn... eller inte. det typ öser ner ute! öser väldigt mycket. så nu blir det jobbigt för er med gräsmattor, det lär ju gro som fan :P

eskilstuna

varit i eskilstuna över helgen, badat i pool och softat. och hoppat lite studsmatta (Y) hahaha, är trött hela jag idag, så det får bli en väldigt lungn dag med kanske lite plugg får man väl hoppas :P

musik festival

idag var jag i stan, typ fikade budapestbakesle tror jag det heter. sååååå gott! <3 sen var det hem igen för en snabb middag och sedan rix fm festivalen. hm... den var inte såå jättebra helt enkelt. men aja, det var trevligt att vara där i alla fall. trevligt folk. sen kan man ju inte hjälpa att darin sjunger falsk. hahaha. just det  köpte ett par ballerina idag, jättesöta :D gillar hehe.
nä men nu ska jag sussa, ska upp tidigt imorgon för att packa och sedan drar jag iväg till eskilstuna, är så jäkkla trött, har varit det hela veckan av någon konstig anledning.
puss och godnatt <3

chao

idag har jag varit i stan med en polare hela dan och promenarat runt lite övevrallt. haha, så jag är nu jättetrött! och ska nog så småningom om pallra mej i säng, när jag orkar... hahaha väldigt onödigt inlägg.

tja bloggen

tja bloggen ;) har legat och schtekt hela eftermiddagen, ätit chilichips och ananaskarameller (Y)
håller på och fnular på vad jag ska ha för mej ikväll. är allmänt avundsjuk på alla som åker på coola klassresor utomlands hela tiden, paris, berlin, prag and so on. a men vi skall i alla fall ner till göteborg, sova på vandrarhem och gå på liseberg! det är grejer det! men nu ska jag leka att jag sjunger underbart och spela gitarr. puss<3

underbart!

har varit ute och joggat, fett najs. stretchade  duktigt också (Y)
har värsta harmonin i mej idag, typ lallar runt på små moln. känns väldigt underbart. inte ens icke görandet av novellen kan hindra det :P awesome! så nu tänkte jag ha en fett chill kväll och bara gå runt hemma och mysa och pyssla om mej själv. har precis tagit en dusch och är alldeles len och gosig i hyn. oh yeah!

adriana

vackra adriana lima!!
vackra adriana lima!!

...

så, tänkte dra in en stund till stan och se allmänt snygg ut ;) puss

hemma! oh yes!

slutade tidigt idag, yey :D tjugo i tolv tror jag. så nu ska jag lägga mej ute på balkongen och schteka i solen! :) men först lite facebook haha.

tjolala

idag har man haft egen lektion på idrotten. gick väl helt okej. klippt håret har man också, så det är najs.
sitter hemma och leker med gitarren, haha. fast borde egentligen jobba med novellen...

hej hopp

nu är jag pinsamt jättetrött och tar och hoppar i säng. har inte åstadkommit ett skit idag. det känns inge vidare. då blir det en jobbig dag imorgon då. kul. kul. nej inte alls kul.

.,.,

hm... jag har hittat en jordnöts och choklad tårt/kaka. kan inte riktigt bestämma mej om den är god eller inte. man aja, i-landsproblem. hehehe, det går inge vidare med novellen... har verkligen iiingen skrivlust.

hemma

hemma igen :) haft en super mysig helg tillsammans med min kusin. fick skuts hem av min faster. synd att det inte är alls lika fint väder idag som det var igår! solen kom hiiit!! har upptäck att det blir mörkare i mitt rum nu när glödlamporna i taklampan går sönder. en oglädjande nyhet är att jag har kommit på att jag måste skriva en novell i svenska till i morgon, iiinte sugen på det...  hm... ett inlägg med väldigt lite samanhang.

lulilum

så, nu har jag varit och rönkat svanskotan. jag var typ helt ensam där, det var helt tomt överellt. så snabbt gick det i alla fall, packar det sista och ska snart dra in till centralen för att möta upp med släktingen. funderar på vad det är jag har glömt...

godnatt!

god natt med söta drömmar 

myspys

håller på och lallar runt här hemma och packar lite smått. imorgon ska jag upp tidigt och rönka min svanskota som jag gjorde illa i vintras men fortfarande inte blivit bra. sen bär det iväg ut till farmors land :D kul kul. men nu ska jag fortsätta med mitt småpackande en stund till. sedan blir det mys resten av kvällen med tända ljus :) håller också på att städar mitt rum, tydligen. det var inget jag hade märkt men, det är definitivt mer städat här än i morse. konstigt. kram till er alla ickebefintliga läsare ;D
<3 <3 <3

packa....

packa, eller inte. tanken är att jag ska åka med en släkting ut till landet imorgon och ses vid centralen onödigt långt innan. så jag borde egentligen packa nu. men det gör jag visst inte. känner att jag är väldigt opepp. vill lägga mej och sova och inte vakna innan det blivit soligt och varmt ute. vad jobbigt allting blev.

film!


Nu ska jag titta på den första James Bond filmen; dr No och äta mera choklad haha :)

tralala

idag är jag bara hemma och tar det lugnt tydligen. drar kanske ut och springer sedan. trevlig dagsplan. hm... lägger nog till att tjocka lite choklad. mums!

jaha, blogg var det här!

Så då har jag skaffat en blogg. lalalalalala nått sånt. idag är man bara hemma och är opepp på allt så varför inte skaffa uno blogg att roa sig med.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0