Dag 364

Stormtrivs med lov (trots att skolan hittar vägar in i ledigheter) dock passerar dagarna alldeles för fort. Spenderade gårdagen med Sara på medeltidsmuseumet. Kan återigen konstatera för mig själv att medeltiden inte är den mest spännande tidsperioden i mitt tycke. Dock beror det nog mest på att den är tämmligen benägen att dyka upp överallt.
Himla trevligt att vandra runt lite kring stadens gator, fick med mig en ypperligt fin gammal kameraväska. Äntligen har nu min kamera någonstanns att ägna sina dagar skyddad från den farliga världen där ute.

Dag 359

Det är lite lustigt med denna värme, idag  har jag haft fönstret öppet hel dagen ovh det har inte blivit kallt utan bara sådär trevligt svalkande. Alla dessa plus överallt, lite synd tycker jag minsann, jag tycker det är mysigt med snö. Med snö kan man inte bara åka skidor, skridskor, pulka, ha snöbollskrig utan det blir också hilma mycket ljusare. Jag gillar ljus. Visserligen blir det nu ljusare och ljusare nu efter att vi passer vintersolståndet med ännu är det långt kvar. Man får helt enkelt ta och lära sig att gå upp tidigt så att man hinner med att suga in solens strålar. Fast juletid med plus och utan snö är mysig ändå. Med alla juleljus och all julemat så blir man ganska glad.

Dag: 353

Detaljer <3

Dag: 349

Spendarar dagen hemma, lite härligt krasslig! Jag fick i alla fall tid för en riktig mysfrukost, så mysig att en bild behövs! Dagen till ära skall jag även ägna lite tid åt pluggande, har ett supergalet engelskaprov imorgon samt deadline för en artikel i morgon.

Dag: 347

När det ännu fanns lite ljus att hinna med

Dag 345

Mysig dag med älsklingen min, vi såg en smått ögonfuktande film, Charlie St. Cloud, sen när blir våra ögon fuktiga till filmer? Bra var den i alla fall. Skönt är i alla fall att pluggberget har slitits av tidens tand och snarare liknar en kulle som känns något mer möjlig att ta sig förbi. Nu sitter jag och hänger med älsklingen aka Snygg-Kevin på det osocialaste vis. Hoppas ni har en härlig tredje advent med fina ljus! Nej, ändring på det osociala för nu ska vi få in advent feelingen med glögg, mandlar, ljus och en gnutta russin!

RSS 2.0