lite bilder

nå bilder från när jag och några tjejer sov hos Oliwia som för övrigt är den jag har snott dessa bilder ifrån. fan jag måste skaffa mej en lite mer ordentlig kamera! så massa pussar till Oliwia som har en <3 vi hade i alla fall en jättetrevlig kväll den kvällen :D
Erika, Åsa, Karolina, Oliwia o Samira
en bild med Sara med på också! :)
hihi, blev nya profilbilden på fb helt klart!

mysdag

idag har det varit en mysdag, hela dagen! åkte in kl 4 till Simons skola o sen promenerade vi inåt till cafe 44 och fikade. promenerade sen lite runt i vida cirklar och hamnade tillbaka i björns trädgård hela tiden tills vi slutligen promenerade till gullmars. myys. var också jäkligt duktig idag, jag tränade. har typ inte tränat så mycket på ett tag nu. jäkla höst som gör en sjuuuk hela tiden! idag var en jäkligt härlig dag. jag tycker om såna dagar, som är härliga. imorgon ska jag upp tidigt, kl 9. OKEJ, det är inte så tidigt men em jag har loov. då är det tidigt! ska typ in till slussen och möta stor del av klassen. vi ska typ åka ut till värmdö och ha filmkväll. eller filmdag är det väl snarare :P puss och godnatt. nu märkte jag att klockan blev mycket.

29/9 2010

har mysmorgon och lyssnar på nån gammal platta av Frank Sinatra, dricker te och försöker räkna lite matte. men vafan, negativa potenser? fattar NADA! nu ska jag fixa lite mackor till mej. mums! det är så härligt med långa mornar då det känns som man har all tid i världen.

hej.

hej. jag har ätit paj. och glass. det var gott. nu är jag duktig. jag räknar matte. potenser delade med varandra. det är lite svårt. och klurigt. det här inlägget. det tycker jag är jobbigt att läsa. för att vid varje punkt. då tar rösten. i huvudet. en läspaus. knaas. är det likadant. för er? att det blir stakigt? att läsa? det är lättare. med frågetecken. då går den upp. typ flyter över. till nästa mening. puss. godnatt. jag ska sova. jag är trött. ingen mer matte. ikväll.

idag är en sån dag..

idag är en sån dag du glömmer bort tiden till vännen du ska möta och upptäcker att du glömt lämna din numera äntligen färdigskrivna uppsatts. idag är en sån dag då skosnöret till dina älsklings skor går sönder då du ska skynda till att hinna med det tåg som går efter det du egentligen skulle med.
idag är en sån dag du märker att du precis missat det tåget som gick efter det du egentligen skulle med och märker att nästa inkommande är försenat. idag är en sån dag som du tänker att om inte skosnöret till din sko hade gått sönder hade du hunnit med tåget som gick efter det som du egentligen skulle med.
idag är en sån dag då du får vänta ute i blåsten på nästa tåg så att den lilla frisyr du hade försvann med vinden som förövrigt fick ditt vänstra öga att tåras och få ditt sedan innan fuckade smink att förstöras ännu mer.
idag är en sån dag när du inte märket att telefonen ringer flera gånger om och dina vänner genom något missförstånd står ute i kylan och väntar på dig fast du är på ett café och inväntar dem.
idag är en sån dag du doppar håret i glass, bara klantar dig, skriver ett väldigt långt inlägg om det och tänker vilka underbara vänner som tycker om dig ändå.

HÖHÖHÖ, HÖLL PÅ SKRIVA MIN MAILADRESS HÄR. FAIL PÅ DET :p

ciao, idag har jag hängt på café 44 hela dagen, ett ubermysigt café. gick dit och fikade med Agnes efter att hon hade slutat skolan(eller ja.. när jag hade lyckats ta mej till stan :P KLANT!) vi kom dit kring lunch tid. satt där ett par timmar, sedan kom Jack och Katarina som tydligen hade väntat på mig vid medis. det visste inte jaag! så då fikade jag lite till med Katarina och Jack. myyyyysdag helt enkelt. kärlek till det!

puss på er <3

tjosan hoppas ni haft en dunderbra dag. min har inte varit så illa den heller :D tänkte nog vara duktig för första gången sen lovet började och lägga mig :) sörjer fortfarande lite över att sd är med i rikstagen och undrar hur partiernas problem med ickemajoritet ska lösas. ska bli intressant att se.
jagvetattjaginteharnågotsmartattskrivaomsåpusspåerochsovgott! <3

mot staden

nu drar jag in till stan för att träffa Sara, Keeso och Kikki. hehe, tidsoptimst som jag är så är det ju lite bråttom. hahaha. vi hörs senare! måste dock nämna att jag varit jätteduktig idag! jag har räknat matte OCH städat liiite. *stolt*

mysmorgon

haft en jättelång mysmorgon och är tyyyp frisk. gaaah, att jag är typ frisk är allt jag skriver. hahahah. men det är sant, är typ frisk. får hoppas att jag blir helfrisk snart. idag ska jag träffa Sara i min fina klass, vad vi ska göra det vete fan. fram tills dess vore ju lite plugg och städning en klok ide. em that is not going to happen!

i rymden finns inga känslor

hej hopp, filmen i fredags (i rymden finns inga känslor) var jättebra förresten. den borde ni se! väldigt gullig och härlig film!

blä

min kropp tycker inte riktigt som jag har jag märkt. igår hade jag  att jag skulle vara frisk, ja och det var jag men nu traskar jag typ runt med feber. nä inge vidare. har typ läst en bok idag; Som jag vill vara av Katarina von Bredow. en bra och läsvärd bok tycker jag :) handlar om en tjej som  går i nian och blir gravid. men blä på att vara sjuk! igår var jag ju lixom frisk

Bio!! :)

hey, nu har jag lov! <3 härligt. fattade först inte att vi verkligen skulle ha lov, trodde det var någon som drev :P ja men nu är jag ledig ett tag framåt helt enkelt, skoj! :D idag efter skolan drog jag in till skanstull och träffade en kompis, vi typ strövade runt lite och gick sedan och fikade. om en stund drar jag in för att se på bio, I rymden finns inga känslor. hoppas den är bra! eller ja.. det gör man väl alltid, haha :P
just ja, jag är typ frisk idag och var i skolan :)

you know, i miss you

ägnat denna dag till att göra ingenting och bara gått runt och hostat. nu ska jag ta en kopp te med honung i för min hals. puss! svenskan är snudd på klar och kommer lämnas in försent men jag har helt enkelt antagit att lärararen kommer att överleva.
jagvetattjagärkasspåattläggauppbilder

23/9 2010

hej hopp, är hemma idag igen. passar verkligen inte för att vara hemma och sjuk, raaastlöös! har typ mestadels sovit idag, ätit lite lunch och längtat efter min söta klass. som jag visserligen träffade igår (ja jag släpade mig in till stan för att se teatern, som jag förövrigt tyckte var riktigt intressant men jag återkommer till den) men det hindrar inte mig från att sakna dem. men blää! upptäckte för en stund sedan att halva mitt svenska arbete har försvunnit, känns ju väldigt bra med tanke på att det är inlämningsdag idag...

soran ismail, sd

Gammal video, man ack så bra!

dricker te!

dricker massor med te med honung, usch vad jag hatar att vara hemma och vara sjuk! klarar verkligen inte av sådant, hahaha. så back to school tomorrow helt enkelt. nedan är en bild mot rasism och för jämlikhet;
Jag stöttar kampanjen Vi gillar olika och visar det på min profilbild. Gör det du också!
A campaign by Swedish newspaper against racism and intolerance.
http://twibbon.com/cause/Vi-gillar-olika/facebook

hemma...

hey, är hemma idag. vaknade upp i morse helt krasslig. känns lite synd, vi hade idrottsdag idag och för en gångs skull var jag väldigt peppad på det! aja, det är inte så mycket man kan göra åt det. försöker nu bli lite friskare så att jag kaaanske kan gå på teatern ikväll med skolan. let's hope. håller på att skriver lite på min svenska uppsatts som sakta men säkert går lite framåt. nä men nu är det dags att fixa lite lunch! puss <3

fullmåne

det är snart fullmåne ute, vackert! <3 den 23/9

Sept. 21, 2010

känner mig allmänt överväldigad med alla uppgifter jag måste göra. varför måsta alla lärare ge så massivt stora uppgifter? men nu till något mycket roligare!!! jag är ledig nästa vecka! som alla andra i min skola! underbart och otroligt skönt!!!!!!!!! :D

kort video på demonstrationen


demonstration mot sd

idag har jag sörjt över sverigedemokraternas höga procent och gått svartklädd hela dagen. det blev dock lite bättre efter en stor demonstration mot sd. det var jättemkt folk. har kollat runt bland lite artiklar och det var runt 6000-10.000 deltagare. underbart! än finns det hopp i sverige! jag älskar verkligen att detta är ett initiativ av en 17-årig tjej som gjorde ett event på facebook och ett dygn senare dyker det upp så galet mycket människor.
bild hämtad från http://nyheter24.se/maktkamp24/463149-massiv-demonstration-mot-sverigedemokraterna-pa-sergels-torg
fler länkar för den som är intresserad att läsa;
http://svt.se/2.128339/1.2155665/jattedemonstrationer_mot_sd
http://www.dn.se/blogg/epstein/2010/ 09/20/maktig-demonstration-mot-sd-pa-sergels-torg-8104
http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=103&artikel=4030509
http://www.dn.se/sthlm/sergels-torg-fyllt-av-demonstranter-mot-sd-1.1174212
även i norge har det uppmärksammats;
http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/article3819942.ece

BESVIKEN!!

ÄR SÅ BESVIKEN! VA FAN TÄNKER MÄNNISKOR MED!! JA, NU ÄR SVERIGEDEMOKRATERNA MED I RIKSTAGEN. DET ÄR INTE RIKTIGT OKEJ. ETT JÄVLA RASISTISKT PARTI MED OCH BESTÄMMER FY FAN VAD JAG SKÄMS! JAG ÄR SÅ JÄVLA BITTER. SÅ SOM EN LITEN PROTEST MOT SVERIGEDEMOKRATERNA SKA JAG OCH MÅNGA ANDRA BÄRA SVARTA KLÄDER IMORGON, HA DET DU MED! FÖR ATT VISA DITT MISSNÖJE! GOD NATT!!

valprognos

är lite spänd för den första valprognosen, vilken färg kommer Sverige ha kommande fyra är? hoppas ni röstar vettigt, eller i alla fall lite. kl 9, första prognosen. tre timmar. vilka kommer in, vem får makten? hoppas dom räknar rösterna snabbt! så man inte behöver vänta så många dagar på valresultatet. eh, jag vill veta nu, hur många procent svenskar är dumma i huvudet?

tjockis helg

OJ, vad jag har tjockat den är helgen. haha. såna helger måste ju finnas dom med. hade en jättetrevlig lördag hos jack, var MASSOR med folk där. kollade på MASSA filmer. åt MASSA popcorn. det var mycket av allt helt enkelt. chokladbollar med. som jag gjorde eftersom jag är så fantastiskt duktig. det det inte var tillräckligt av kanske var sömn.

18/9 2010 till jack!

så.. nu ska jag dra till Jack för en filmkväll eller vad det nu blir! vi hörs! ha en underbar lördagskväll!! :D

regnar :)

är det inte lustig att så fort man tänker tanken att man ska ut o springa så börjar det regna. det är väl tur att man är så kreativ så att man kan lösa träningen på annat sätt :) nä men nu ska jag hoppa in i duschen

snaaart klart

engelskan är snart klar, åker in till stan för o träffa en kompis och få lite hjälp :) eh, det måste vara så spännande för er att läsa om mina uppdateringar vad det gäller pluggandet, hahaha :P

carl einar häckner

hej, är hemma från teatern nu, em den var väldigt speciell! det var sex mimare och sex hästar med i den. det var så det hette också. måste säga att jag inte riktigt fattade vad den handlade om.  men mimarna hade typ jobbat med att lära sig hästarnas kroppsspråk och det var lite coolt. efteråt, VET NI VEM JAG TRÄFFA? Carl Einat Häckner, trollkarlen. vet ni inte vem han är så får ni ta och kolla upp det!
cehduva

16/9 2010

hey, har håltimma nuu. har typ haft ett danspass. var jättekul! hehehe. idag är det torsdag och blir ärtsoppa o pankakor med sylt. jaaa.. hoppas det är gott för jag är jättehungrig, vi försökte gå ner o äte redan kvart i tio så :P sen ska vi tydligen iväg på nån teater på söder med hästar i. ska bli intressant och se vad det är för något :)

daimtårta! :)

äter god daimtårta och leker att jag pluggar bra. ja texten blev grå av någon anledning, knaas. min internet anslutning håller fortfarande på och krånglar. eh, har i alla fall fått lite plugg gjort så engelskan är nästa är nääästan färdig. bra, bra, bra. har skrivit en början till svenskatexten. superduper! :) imorgon har vi en gigantisk lång håltimma som jag kan bli lite klarare med engelskan på. oh, vad underbart. öh, sen är det ju matte o svenska men det kan vi ju glömma bort för ett ögonblick.

en bit av min klass :)

tyckte det var dags för en bild (sedan länge) så denna har jag snott från Liam

15/9 2010

hey på er. är inte lika trött som igår. sköönt! såå skönt. idag har jag varit o hämtat ut ett körkort, det är ju bra. så, öh. nu blir det plugg, eller nått kanske. är det inte konstigt att när jag inte orkade plugga för att jag var så jäkla trött, då ville jag plugga. fast nu när jag är  pigg piggare då har jag ingen lust? knaas på det. hade varit trevligt om det hade varit tvärt om!

tycka synd om

funderar om jag ska klaga o tycka synd om mej i det här inlägget, hm.. enkelt val. usch vad syyynd det är om mej!!
har legat o sovit hela dagen idag och hela dagen igår. så nu ligger jag efter med att skriva engelska arbetet, och räkna matte och typ svenskan. noo! jag har ett virus i kroppen och ser allmänt döende ut. jag har dessutom dragit på mej huvudvärk. myyyys på det. så nu ligger jag nedbäddad i min säng o låtsas att jag har te på armlängds avstånd. ja det måste vara den bästa namnsadagen någonsin!!!!!!!!

14/9

oh, när jag kom hem låg en väldigt trevlig överaskning på min säng. MIN DATOR! jiiipi! hehe men märker att det är lite skillnad på den och den lilla. dock hade jag vant mej med alla små knappar så det har blivit lite svårt att träffa knapparna hahah. Idag är det för övrigt min namsdag och tack ni söta som uppmärksammat det! <3 är jättetrött idag med. igår sov jag typ hela eftermiddagen o kvällen o har varit helt slut i skolan. jaa, jag är trött nu också. inge vidare skoj. plugga går lixom inte så bra då.. aja, nu ska jag sova lite. ha det gött!

sjuk!

nä har typ blivit sjuuk! jag hade tänkt att komma hem o plugga lite men det gick det visst inge vidare med. jag har bara sovit i stället. mm.. trevligt. och nej jag har ingen större blogglust och ja jag vet att jag skriver tråkiga och bildlösa inlägg. hej då!

heey

ska ut på stan nu och göra min läxa i teater sen drar jag hem till Amanda o träffar Jack antagligen. jaa, jag bloggar mer senare nångång :)

ingefärigt te

dricker ingefärigt te och drömmer mej bort. har sällskap av Jack :) är sådär lagom mystrött från igår då vi var hos Oliwia men mer om det imorgon eller nått kanske? nu ska jag vara lite social. kram och godnatt för ikväll <3

11/9

ska dra iväg strax o träffa Sanna, det var ett tag sen jag träffade henne så det ska bli jättekul! dålig uppdatering igår men hade inte riktigt tillgång till dator. vi hörs sen senare. puss <3

9/9

oh, jag börjar bli så trött på vårat internet. håller på konstrar sig hela tiden! suck! längtar efter min dator också! jaa det är såå synd om mej som måste utstå såna prövningar. hahaha. nä nu ska jag sova så att jag kommer snabbare till skolan :P ja, jag är kär i min skola. så nu behöver ni inte undra mer. puss <3

vad man ser på stan :)

när jag var ute igår med jack såg jag denna skådespelare, hihi
Eva Röse
sedan idag när jag skulle träffa Sofia såg jag denna :) :P
Peter Haber

min bror

har varit med min bror hela kvällen och kollat på pirates of the Caribbean o ätit kola :) sen blev det lite idol också :P jättemysigt :)

haej på er!

idag hade vi i princip bara en lektion så det kändes inte så värt att åka till skolan, haha. men som vanligt var det jättekul att träffa min söta klass! i alla fall så fick vi slut lite tidigare så då jag åkte in till Sofias skola för att träffa henne. medans jag väntar på att hon ska sluta så träffar jag på en tjej som gick i min parallell klass tidigare som nu går i Sofias klass. oj, nu är jag galet hungrig så jag ska se till att få nånting i mej.

9/8 2010

vad tiden går fort ibland, själv har jag knappt ens fattat att det inte är sommarmånad längre. hehe, lite förnekelse. tänk att det redan är den 9e. nä men nu ska jag dra till skolan. puss <3

8/9 2010 :)

nu vet jag vilket datum det är i alla fall, lagom tills det ska va ett nytt. men nu blire hopp i säng, hoppas ni har haft en fantastisk dag! :D måste bara nämna att det var ganska varmt o härligt väder idag! aja, sov gott <3

har noll koll på datumet

var hemma en sväng efter skolan innan jag åkte in till stan o träffade Jack, kändes som det var ett tag sen. det var trevligt att träffas igen. gick och fikade på café 44, jättemysigt ställe nära medis :) kom typ hem till 8 o fixade ihop lite middag. imorgon är det härlig lång sovmorgon igen, börjar nån gång efter toolv :D härligt!!!

i skolan :)

sitter i skolan på en galet lång håltimma... SARA STÅR MED MIG VID DATAN. yes.
vi ska typ ha röst o rörelse om en stund, läraren känns typ som en danslärare haha. oj vilket osammanhängande inlägg.. det är såå varmt här inne, så rörelse är man inte kanske jättepepp på :P men aja, det blir säkert jättebra. vi brukar alltid ha nån avslappningsövning i början så :) men nu ska jag vara lite social med min kära klass! <3 puss på er <3

...

eh.. ingen lust..

heeej!

dålig dag idag... försov mej o vaknade inte förrens jag fick ett mess av Sara 10:02. tyckte dock att jag var ganska snabb på att komma hemifrån men kom dessvärre i alla fall ett par timmar försent.. missade den roliga lektionen vi hade idag också.  MEN, VAD JAG KLAGAR HELA TIDEN! orkar inte lyssna på mej själ ens. hoppas ni hade en fantastisk dag i alla fall, kram till er <3

ja.. :)

har varit ute o joggat en sväng o sen blev det en stor onyttig fika! härligt :) men nu tycker jag det är lite knaas om man inte har några bilder på bloggen så här är en jag snott från Oliwia :D
liten del av klassen :)

kuuul....

em.. väldigt kuul. jag ska typ skriva och sammanfatta en text som innehåller ingenting, o analysera den. sen ska jag förbereda en muntlig redovisning o det. vad tänkte läraren egentligen? hur ska man kunna skriva om typ ingenting?

elefanter

jaa eftersom jag inte har tillgång till bilder så får det bli en video på elefanter

ciao

ciao, har absolut inget vettigt att skriva om men jag tänkte att jag kunde skriva lite i alla fall, såå ja det var ju spännande. vi kan nog helt enkelt säga att du precis läst världens onödigaste inlägg :)

3/9 2010

haha, vad jag har svårt att inse att det är höst. tyckte att det var riktigt härligt att springa ikväll, när jag sprungit en liten bit började regna lite granna, efter en stund kom en stor skur. verkligen, jättemysigt... allt var riktigt höstigt ute, det som fattas är de färgglada bladen.. nä nu ska jag se till att sova. puss<3

skön dag :)

skön dag idag, tre lektioner o slutade kvart över ett. har dock upptäck att det tillkommit lite lektioner som inte fanns på schemat tidigare, hade ju varit trevligt om dem hade hamnat på nån av de två tretimmars-håltimmarna. men nä. så blev det inte! besviken. kände mej lite duktig idaag, jag upptäckte att personen som hade skåpet under mej hade glömt nycklarna i låset. så jag letade fram tejp o tejpade upp en lapp på skåpet att nycklarna kan hämtas hos en sångpedagåg. ja så var det.

saknar min dator!

använder nu en galet liten dator, måste säga att jag saknar min vanliga dator med normalstora skärm. har inga bilder heller :( men aja, det överlevs. hahah.

1:a september 2010

jaa, nu är det höst! snart finns inga gröna blad mer. fram med alla halsdukar, stickade tröjor o te i mängder! massor med levande ljus att lysa upp mörkret med :) lite deppigt att sommaren är på väg bort, hade gärna haft lite mera av den. det har blivit så kallt så fort. man får helt enkelt tänka på alla fina sommar minnen när man myser i höstmörkret

härlig dag..

hm.. min dator gick sönder när jag la den på sängen. härlig dag idag känner jag..

Sept. 1, 2010

hahaha, hade en så härlig morgon. NOT! sprang till tvärbanan som jag precis hann till men sen blev det strömavbrott så den ville inte åka vidare helt enkelt. jaa, då fick man gå en bit ut med spåret tills man hittade en buss som gick till liljeholmen, varmt o trångt... ja man blev ju lite sen helt enkelt :P internetet har hållit på o knasat hela dan, har nu letat fram en 3G-dong. bra..

RSS 2.0