20

hej hopp, nu är jag hemma i sverige igen! sen ett par dar dådå, men iaf. har dagarna som gått mest hängt hemma med Kevin och varit runt lite i staden. riktigt mysigt! idag träffade jag för övrigt Matilda. skoj skoj! kärlek till det vackra vädret! <3

ut i solskenet!

idag är det ljuvligt väder ute så jag ska strax gå ut i solskenet och spendera min sista dag här på bästa sätt, innan jag börjar med sådana tråkigheter som att packa. men först lunch! åh, jag tycker om solen, jag tror att vi borde gifta oss någon vacker dag. jag tror bestämt att vi skulle bli ett alldeles utmärkt par! fast att ständigt vara 8 minuter bort är kanske ingen höjdare?

22:37 finsk tid

ja, dessa dagar svärmar det släktingar överallt. nej nu överdrev jag men det känns som det, morfars bror kom hit och bodde här ett par dagar och så har jag träffat min mormors syster idag bland annat. så idag har jag umgåtts med systern, tränat en sväng och badad bastu. så nu är jag alldeles trött och mysig i kroppen. så nu sitter jag innomhus framför datorn och njuter av den vackra sommerkvällen med en kopp te och lite choklad.

10:e

idag när jag gick ut på altanen fann jag en mycket ståtlig domherre. med vackert röd mage och nattsvarta ögon. en väldigt vacker syn. det tråkiga med just denna domherre var att han hade gått och brytit nacken i farten, så han låg fint på en av de gråmålade plankorna. lite sorligt tycker jag. hoppas ni har en fin dag, idag har jag ägnat dagen åt att fira min fader, nej puss på er, nu ska jag ut och springa!

17.00

det konstigt det där att ibland går dagar så fort och ibland är de jättelånga. idag är en väldigt lång dag.
jag har gott förbi den väldigt vackra kyrkogården här i Vaasa. jag tycker om kyrkogårdar, de är speciella på sitt eget lilla sätt. det vilar som en fridfull dimma över de nötta eller välomskötta gravarstenarna, det varierar ju hur ombrydda gravarna blir. prunkande växlighet som slingrar sig överallt mellan alla uppradade stenar med skimmrande guldig text på. kyrkogårdar känns lite heliga tycker jag utan den tryckande känsla som ibland finns i kyrkorna. resterande av dagen har jag ägnat på strandet i det ljuva vädret så nu går jag runt i den fina doften av solkräm. nu ska jag se till att njuta av den fina sommarkvällen! kramar till er! <3

7:e Juli

idag tar jag det lugnt i solskenet med min familj och firar min speciella dag, idag är det nämligen min födelsedag! pussar till er!

i drömmens värld når slängkyssar till världens ände!

soligt :D

idag är det soool! kärlek! sedan jag gick upp i morse har det varit alldeles ljummet ute, underbart! igår vart det lite mera bastubadande samt badande i hav. med all denna ensamtid måste man bli kreativ med att aktivera sig, nu är kameran min bästa vänn och jag går runt och terorroriserar min omgivning men växlande med blixt växlande utan blixt. mestadels utan måste jag erkänna. yeah.. var ute o sprang igår. å det gick så jäkla bra som omväxling men inget ont som inte har något gott med sig och vice versa, nu har jag träningsverk i hela ryggen...

Juli 5, 2011

hej, nu befinner jag mig i finland. ute i skärgården och i år har det turligt nog införskaffats inernet, väldigt bra tycker jag. det är väldigt blåsigt här ute så för en gångs skull går jag och fryser lite granna, ovant med tanke på de fina dagar som varit. resan upp var däremot i mitt tycke inte vidare trevlig, jag är förträffligt dålig på att sova när jag reser. sov ca en knapp timma på båten och desvärre ingenting alls på den 6 timmar långa bussresan norrut. sova känns som något jag definitivt borde öva på! det jag hittils har hunnit med är bastande o lite badande i kyligt vatten!

mot finlandet

hej, händer inte mkt här inte men sommar liksom ;) jag planerar att bättra mej och skriva om mina för omvärlden otroligt intressanta dagar! viktigt att poängtera, ifall någon nu har missat det, det är så underbart varmt ute! kärlek! i morgon drar jag till finlandet, ska bli trevlans, tillbaka till fina regninga sommarminnen <3 jag tkr så mkt om att vara där, längtar! fast nu i år kommer jag även längta hem på tok för mkt eftersom jag har fått för mej att skaffa någon som jag tkr alldeles för mkt om! någon som är gulligare än gulligast och fixar undan i köket medans jag segar i sängen och bloggar, puss på dej!
den finaste!

RSS 2.0