23:13

hej hopp! hade två av fyra föreställningar idag, gick bra. allt har de senste dagarna bara fallit på plats, lagom till genrepet ungefär. premiären gick himla bra :) glad chey! har till och med bra koll på maddes, min motspelares repliker OCH i manuset jag sufflerar. *känner sig galet cool* nu är det inte långt till sommarlovet alltså, det är sådär galet kort tid att man inte kan tro att det är sant. hade förövrigt en himla trevlig helg, känns väldigt värt att nämnas! hade Fast and Furious maraton med Jack o Kevin. myyys! puss o gonatt!

22:58

sista nationella avklarat! alla uppgifter avklarade. känns lite konstigt faktist, är fortfarande inställd på att plugga. får en liten chock varje gång jag märker att jag inte behöver göra något alls. en behagligare av chockar tycker jag nog. idag började också karaktärsveckan, är inte alls sugen på det. långa dagar av väntande o lite småfix. aja hoppas det blir trevliga dagar i alla fall. får väl använda tiden till att vända och vrida på mitt manus. behövs. vem uppfann dåligt självförtroende? klart misslyckad uppfinning.

läggdags för damen!

alla uppgifter är klara! klara! underbart fantastiskt! bara nationella och manusplugg kvar! gr8! nu ska jag lägga mej tidig så jag är utvilad till nationella imorgon, smart chey (y) haft en trevlig dag o tog en sväng förbi textilas modevisning :) där träffade man på en del man kände! likes på det! godnatten!

vi ska va dom vi vill vara hellre nu än efteråt

solen lyser och jag sitter instängd i mitt rum. har märkt att det nästan alltid är fint väder när jag ska plugga, så där strålande vackert att det är en skam att vara inomhus. det är som livet inte vill att jag ska plugga. attans alltså!

idioter

jag blir så otroligt arg på lärare ibland! jävla idioter!

freedag!

idag är jag inte helt okej trött, fredag ska man ju vara pigg till helgen! fuu! idag har jag haft en ganska meningslös skoldag som jag borde varit hemma ifrån. hemma är jag nu iaf, blire att klura ut lite lunch o sedan skriva klart engelskan (y) kul dag, jaja
flygplansfåglar

Ensam bland en miljon

igår gick jag och tm och såg Ensam bland en miljon, på teater giljotin vid st:eriksplan. riktigt bra föreställning, en av de bättre jag sett på länge. handlar om olika människors liv, deras  trasiga existens. scenografin var jättefin i sin enkelhet och de hade fått den att bli riktigt intressant. verkligen bra och sevärd! :) o så bjöd dem alla på bullar också :)

efter regn kommer solsken

dataetiken inlämnad, framsteg. heh, sakta men säkert! har tagit o repeterat lite inför mattenationella. tänkte att det kunde vara lite bra. min kära moder kom hem från utomlandet och hon hade med sig choklad och supergott surdegsbröd, glutenfritt såklart!! gah, smaka smaka smaka! underbart! nu ska jag se till att lägga mej ganska bums så att jag är pigg imorgon till nationella. vakna halv 5 i morse o bara ligga o vända sig i sängen tills man går upp är ingen höjdare! rekomenderas inte! mysigt väder ute tkr jag! regn+te+choklad=♥

hej då sociala liv!

jag har tagit ledigt från mitt sociala liv ett tag, måste få till allt plugg. ljuvlig ledighet! det går lite framåt iaf. man kunde ju önska att man var en av dessa snabba skrivare. hoppas ni har vacka dagar här i regnet! har nu konstaterat att socker inte är bra för mej, jag blir inte pigg som vanligt folk utan ja, vet inte hur jag ska förklara det. orkar inget typ, a knas. idag är jag extra lycklig! jag fick veta hur det gick på alla delar i nationella i engelska. det gick strålande! :) lycka!!  aja, plugg plugg plugg. det är märkligt vad skolan tar över ens liv, tycker att det nästintill borde klassas som en sekt. alla bara gör saker utan att tänka varför, för att få ett bra betyg. spretigt inlägg, jaja.

fina gråa dag!

fin grå dag utomhus, perfekt dag för att bara vara inne hela dagen! har bara tagit det lugnt, pluggat lite på mitt manus och skrivit lite på en saga i svenska. jag borde verkligen ha fler dagar där jag är hemma för mej själv, så skönt o bara gå runt hemma. jag blir så fantastiskt duktig då!  heh, härligt asså! gjorde en himla god lunch för en stund sedan på champinjoner, qournfärs och lök smaksatt med lime och vitlök till lite pasta. mums! 
från en fin kväll när vi grillade :)

Blåsippa


Maj 5, 2011

godmorgon! sovmorgon idag. härligt! så underbart att bli utvilad. nu blir det skola. ha en underbar dag! längtar lite efter solen som gömmer sej under täcket.

underbara nationella! underbara komik!

i natt drömde jag om nationella provet. jag drömde att jag inte lyckades hitta salen vi skulla ha nationella i. jag letade o letade men hittade ingenting, sprang upp för trappor och igenom korridorer, hittade sen några som skulle till samma sal. sen tittade jag på klockan. sen. jaha, det var ju bra, just idag då det är nationella. vi hittade inte var vi skulle, jag lämnade dem och sprang lite till, sedan hittade jag äntligen salen. där sitter några som har hemspråk i ryska. läraren påstår att jag är fel och jag försöker förstå om det är rätt våning men hon vill inte förstå vad jag frågar. då ger jag upp och sätter mej ner bland barnen. strax efter det kommer de andra in. tillsammans med gammal lärare jag hade i lågstadiet, en sån där lärare ingen av barnen tycker om. det visar sig att salen tydligen är dubbelbokad, tiden man har på sig att skriva bara försvinner.
i morse gick jag hemmifrån extra tidigt för att ta en tidigare tvärbana till skolan för att komma fram en tidigare tunnelbana än vad jag brukar. tvärbanan hade tydligen gått för tidigt så den missade jag, så då blev det lite mysigt väntande o lite väntande till. tvärbanan är sen. kul. när jag kommer där jag byter är det fullt med en ogenomtränglig massa av människor och folk som inte lyckas komma igenom spärrarna. nere på perrongen, norsborg 9 minuter. jahapp missade man den tunnelbanan också. som plåster på såren kommer då ett sätratåg där de glömt att byta skyltarna på så där står även norsborg. jaaa, jag skulle åka med den tidigare tunnelbanan, missade den, missade den perfekta tunnelbananoch fick åka med den sena tunnelbanan. lyckliga jag går och funderar över komedin med att först drömma en mardröm att bli sen till nationella och sedan bli det och märker att man inte får komma in i klassrummet. lyckliga jag!

drömma går

idag har jag hängt på 44:an stora delen av dagen med bland annat Jack, Katarina o Kevin. nu blir det se till att tagga inför nationella i engelska, yeah!
åh, jag förstår inte varför vårat samhälle ska vara uppbyggt på att ständigt prestera, att vara något som man inte är eller uppfylla massor av ideal. vad är vettigheten med det? fokuset borde väl snarast ligga på att utvecklas som människa?

22.16

idag har jag varit knastrött hela dagen utan någon egentlig anledning så det fick bli en mysdag hemma. har dessärre kommit på att snart, väldigt snart är alla nationella. sen uppspel i teater. jag längtar tills efter det. har haft en del tankekrångel idag med teatern, lite nervositet som börjar krypa fram måntro?
vitsippor

pannkakssöndag

hahah, ja bra bloggat var det här (y) jag får skylla på det otroligt fantastiska vädret som har varit, som vi kan vara lyckliga för att vi har blivit bortskämda med. idag har jag och Jack haft pannkakssöndag, himla mysigt. vi gjorde massvis med mumsiga pannkakor :) igår firade jag valborg tillsammans med Kevin, Tm och Tms kompis Linnéa. var mysigt det med, vi ägnade kvällen hemma och spelade spel och lagade mat.
randig Tm
Linnéa
Jag o Kevin


RSS 2.0