frånvarande

ständigt pluggande=inget bloggande

Dag: 320

Känner att mitt liv mest består av skolan, som lite överrumplat och har tagit över mitt liv innan jag ens hunnit få en susning om det. All tid försvinner i ett hav av papper och böcker. Man tvingas ständigt och motvilligt till att bada bland alla bokstäver. Lite deppigt tror jag minsann men det är nog hösten kan man väl tro, känner en stor avsaknad av alla vad jag trodde var obligatoriska färger. Du vackert höströd, eldiga orange, var är du? Ja, nu har jag och min kära tänt ett orange ljus. Lite färg på tillvaron. Det står där så vackert mellan våra uppdruckna tekoppar.

Dag: 319

Fina skymning!

Dag:311

Trötter, väldigt mycket trötter. Himla slitig dag men med lite vana och lite mindre pluggberg ska nog allt bli bra.
Jag har för övrigt börjat misstänka att det surrar runt små, små myggor i rummet om nätterna som inte vill annat än att sippra energi från arma mig. Får snart ta och höja beredskapen och börja förgifta rummet med myggsprey innan läggdaggs.

En misstänkt energitjuv

Dag: 310

Idag är en dag då en hel del liggande projekt änligen blivit av, dessvärre som tillhörande mina projekt näst intill jublar mitt rum av stökighet. Inte lika kul. Sista dagen idag på vecka 44 och även på lovet, sorgligt men sant. Så imorgon blir det tillbaka i skolbänken med tidiga mornar, så ikväll blir det att tvinga sig i säng i alla fall lite tidigare än vanligt. Godnatten!

RSS 2.0