Glad midsommar!


14:25

hey bloggen!!! fick en fin väckning i morse av sofia som smsade att hon var på väg hem till mej :)kom hit och hängde en stund :) lite mysigt sådära. nu är jag mitt uppe i massa packning, ska åka ut till farmor ett par dar över midsommar. jaaa, packa är väl inte helt min starka sida, inte precis men vi kan ju låtsas :) låtsas tkr jag är att ganska lustigt ord förresten, jag tror alltid att jag ska stava det med två ss och inte ts, i mitt uttal finns det inte ens ett litet spår av ett t. aja, whatever. packa vidare hära! packa packa, åka åka! 
pappa min som sitter o läser

yesterday

träffade jack en sväng igår och gick runt på delar av stockholmarna som gör mig helt vilse, gick och klippte mig förresten, inte för att det märks någon större skillnad för någon men nu har jag fantastiskt vackra toppar! (y) har fått för mej att jag ska börja ta hand om mitt hår. känns lite klokt :) kom sedan hem och hjälpte till och packa bilen, mamma och min bror skulle pka till finland för att stanna där i en evighet. efter det hade jag o kevin en jättemys kväll :)

hemma dag!

idag ägnar jag dagen hemma och bara är :) i morse var jag en stund i stan med mamma, gick runt i lite butiker. dessa regniga dagar som passerat har jag ägnat hemme hos kevin med filmtittande, så nu har jag uppdaterat mej lite i filmernas värld, lite behövligt kanske med tanke på min bristande allmännbildning när det gäller film. åh, träffade förresten alexandra en stund igår. long time no see, dära! hoppas ni har en vacker dag i det växlande vädret som råder! nu är det dags för mej att laga lite mat så att man får något i magen!

¤

lite utav en uppmaning

film med Herr Nilsson

hej hopp! haft en mys dag i dag med Simon o tittat in i små gulliga butiker. lite promanad i staden sådär :) gått runt med huvudvärk stor del av dagen som jag skyller på dessa väldigt gråa moln som envisats att hänga över våra huvuden. igår var jag förövrigt statist, det var lite småkul :) så nu har jag bland annat övet upp mina färdigheter när det gäller att kliva i och ur bilar (y) nej, nu ska jag var med Kevin och se film. ha en fiiiin kväll <3
Kevin

22:53

oh, jag ser mycket fram i mot imorgon då jag ska gå upp allt för tidigt en sommarlovsdag! men sen blir det trevligt, då ska jag träffa sanna! :)
har haft en jättemysig helg även fast jag inte verkar helt kapabel till det här med att blogga, jag får skylla på att jag har annat för mej :P i fredags var jag o kevin en stund på jacks inflyttningsfest, fast vi drog hem tidigt. i lördags gjorde vi intet så mkt, lagade väldigt god mat though (Y) idag har jag träffat Tm, vi promenerade och stekte plättar. mys! jag tkr om sommarlov!
nej hopp i säng bums!!!! *hoppas på att inte vara allt för död i morgontimman* god natten!

23:20

spenderat kvällen hos Jack, checkat in den nya lägenheten och druckit te :) åh, det är så härligt väder att man nästan inte överlever! ljumna kvällar är som en gåva <3

Juni 6, 2011

har haft en riktigt mys långhelg! träffade fina Sanna som jag inte sett på evigheter! hela torsdagen bestod i princip av att träffa på folk. tror jag aldrig har råkat på så många under en så kort tid :P himla trevligt, man blir liksom lite extra glad.  heh, tönt som jag är så har jag självklart räknat. 12 st. i fredags gick jag på bio o såg Pirates of the caribbean med familjen, vet inte riktigt vad jag tyckte om den. sen åkte jag och kevin till kevins pappa o spenderade ett par dar där och gjorde ingenting :)
ja, det var min helg det :) hoppas ni har det trevligt i solskenet!

.


Tessan

nu är det break up med tessan, alla föreställningar över. känns skönt att inte behöva minnas alla repliker även fast de ständigt poppar upp i huvudet eller när man säger något liknande. tessan var en rolig roll att spela, kommer nog sakna henne lite. de flesta föreställningarna gick bra, så det var ju skönt. nu vet jag även kan memorera massa text. det känns riktigt bra eftersom jag har ett inte allt för bra självförtroende när det gäller att memorera saker. så nu har jag bevisat för mig själv att jag kan. good job! men det är klart, hur kan det gå annat än bra när man har en så fantastisk motspelare som Madde

RSS 2.0