716

Varit en sväng över hos Kevin och allmänt skrumpnat ihop som en liten svag sjuklig. Inte vidare värt med skrumpenhet Varför vill alltid sjuklighet och ledighet gå hand i hand, bara för att de slutar på ighet båda två tycker jag de borde förstå att de inte är något för varandra. Det finns inget sorligare än par som inte fattar att de inte borde hålla ihop! I morgon blir det utbildningsdag på det fräsigaste jobbet någonsin, telefonfärsäljare. Ska bli spännande...

714

Mycket på schemat nu, dessvärre mestadels plugg. Hade ju varit uppskattat om det varit endast roligheter som avlöst varandra. Lite kul har jag hunnit med ändå. I tisdag var jag med Sara och Tm på Globalas klädbytardag. Lite småtrevlig sådär med några nya plagg :) Igår hanns det även en tur förbi genrepet på teaternföreställningen Galet blod som våra teatertreor sätter upp tillsammans med Ungadramaten. Himla trevligt!

710

Tråkdag, Tråkväder. Uttråkad. Försöker plugga men det går knappast framåt. Nej, inge vidare. Dum dag, allmänt otrevlig.

709

Träffade igår en vän jag inte träffat på ett slag, en trevlig tur föbi ett cafe och dricka hel del te. Prata om gamla tider, gamla vänner. Bara ta en paus från omvärlden ett slag.  Livet borde helt klart ha en pausknapp, så man kan stanna i de fina ögonblicken, så som när himlen visar upp sin vackraste sida. Fick även ett litet trevligt besök idag, en liten visat av allra trevligaste slag!

Slask

Trevlig gårdag. Vakna upp till ett snöigt stockholm. Först fika vid ett slaskigt gullmars och sedan en rundvandring och upptäckter av nya platser man aldrig fattat hängt samman, med en liten sväng av skavsår. Kvällen blev en spontan tur över till Amandus tillsammans med pojken min på film och spelkväl, tillsammans med de andra pojkarna och allas respektive. Livet är trevligt ibland.

Lyran

Trevlig eftermiddag med mor och farmor, vi tog oss till lyran, riktigt myspys café med lite pippi-feeling på utsidan och fantastiskt mysig inredning på insidan! Där tog jag två smörgås, himla lyxigt för den som är glutenintolerant! Därför var jag givetvis tvungen att föreviga dem på bild! Till det så servarades det tre koppar te, ja tre koppar idag igen!

Spökhotellet

Ack, nått så vlktigt som jag glömt att nämna! I måndags, var jag, Sara och Kevin på stadsteatern och såg den mycket förtjusande föreställningen Spökhotellet där vår käre vän Tm medverkar. Ytterst trevligt!
SPÖKHOTELLET

En kväll

Tre koppar te, ett spontant kvällsbesök från en gammal vän med massor av gamla bilder från tider då man var en liten fjant, och ett för ovanlighetens skull ett ovanligt välstädat rum. En fulländad kväll.

13.56

Njuter i all enkelhet av den sällsynta tystnaden av att vara ensam hemma, eller nästan ensam hemma i alla fall.

En dag i april

Idag är en sån dag då man fixar en finlunch, bråkar lite och skruvar ihop en isärplockad högtalare

Aprillväder

Riktigt aprilväder ute, stor del av dagen har flingorna virvlat kring förbi för fönstren allt för snabbt för att vilja bli vackert förevigade på bild. Det har med andra ord klingat riktigt illa med tanken om att grilla så idag förblev jag hemma för att förtära allt för mycket sötsaker.

lovinvigning

Invigde lovet med att strosa runt i kvarterna kring humlegården med Sara och nu sitter jag hemma med hemstickade sockor på fötterna och lyssnar på Edith Piaf i min ensamhet. Det som måhända saknas är inte annat än en kopp te.

Aprillen

åh, haft en underbar helg, jag och Kevin gick bland annat såg på bio på lokalbion och såg Tinker, tailor, soldier spy. Ganska trevlig film. Hehe, hade även vår första oficiella dejt, med middag, bio och lite uppklätt. Himla mysigt. En sån där helg där man bara går omkring och är allmänt lycklig och nykär på livet! 1 aprillen var galert mys i år!

RSS 2.0