Dag:295

idag är en sådan dag där jag bara vill ligga under täcket hela dagen. för övrigt är det lite synd om mig, bara så att ni vet. för jag har väldigt mycket att göra i skolan. mycket i skolan=synd om


Dag: 293

en väldigt onödig dag i skolan desvärre så jag dödar lite tid framför internetet. det känns riktigt sorligt faktist, man blir lite dyster. hela skoldagen idag är dessvärre sådan, sitta av tid för att göra ingenting. bittert! så nu är jag lite less.

Dag: 292

idag är en så där dag när man är lite småtrött och mer än gärna om man bara kunde skulle krypa ner under ett värmande täcke. fast så blir det ju sällan men idag var det nästan precis så, jag ägnade en bra stund av kvällen nedkrypen under en filt. klok som jag är dessa dagar går jag och lägger mig jättetidigt! nu för att vara exakt! god natt på er!
en pojke på en stig en väldig grå dag

Dag: 290

jobbig dag som inte vill samarbeta men håret klippt iaf. det som däremot går framåt och hyfsat bra är den ständigt bestående och faktiskt ganska roliga uppgiften i Svenska C. man får vara lycklig för det lilla. nu är det nog med spikbeskådande för min del så nu ska jag dricka en ljuvlig kopp fylld med hett te som min kära har kokat. puss på er!
Ett stycke rostiga spikar

Dag: 289

Jag förstår inte hur klockan alltid hinner ticka på. varje kväll är det samma sak. jag har bestämt mig för att lägga mig tidigt och plötsligt märker jag att klockan bara rusat iväg. helt plötsligt är det inte tidigt. fortfarande har man inte gjort det man hade tänkt att göra. nej allt går visst i snigelfart nu förtiden, allting utom klockan som valsar iväg i en svängom för sig själv utan att man tillåts att delta i dansen.

Dag: 288

den här helgen har jag bara tagit det lugnt i princip med undagtag av en påhälsning hos Katarina med lite lasange och filmkväll. jag tkr om sådana helger när det inte dyker upp supermassa saker som man absolut måste göra just då, i den stunden. nej, stunder man sitter med en kopp te i handen och och ett fotoalbum i famnen, hopkurad tillsammans i sängen med sin älskning är sådant som gör livet värt att leva!

Dag: 283

dessa trötta dagar. det är synd att man inte är tåligare mot sömnbrist

Dag: 277

Dagens bakslag; idag dog min dator igen. och nej jag hade inte backup på allt för jag här inte lärt mig något från förra gången den dog. illa. så nu, datorlös(nästan) och ensam. lite smått bitter, speciellt över den delen där en i princip färdig uppsatts låg och väntade på sina sista justeringar. tack och lov iaf fall fick jag förut spontant för mig att jag skulle skicka iväg en kopia på den till Kevin, eftersom vi jobbar tillsammans med den här uppgiften. man får vara glad för det lilla helt enkelt. för att bittra till det lite extra så försvann även de 335 (ja, jag mins det exakta antalet) bilder som jag cirka fem minuter tidigare lagt över eftersom jag skulle tömma kameran. bittert.
för att vara lite extra motsägelsefulla om att all bilder är borta 

en parantes tillägnad endast tm (ja, jag tömde kameran för din skull, men inga hard feelings ifall du skulle oroa dig. dej tycker jag om! och en liten extra promenad är bara bra!)

dag: 273

det är så fina höstdagar nu så att det är en fröjd för ögat. jag riktigt längtar tills träden utanför mitt fönster ska klä sig i sin höstskrud. än så länge är de sommargröna, i alla fall för ett slag till. jag är hemma alldeles för mycket för mitt eget bästa men är man sjuk får man minsann leva med det har jag hört. nej det här med att vara sjuk har jag sedan länge (precis som alla andra antagligen) kommit fram till att det inte är riktigt min grej. jag är i alla fall på bättringsvägen men tills vidare får jag nöja mig med att spana på träden utanför mitt fönster med sin ännu gröna sommarskrud.

RSS 2.0