dags för lov

har haft två muntliga presentationer denna vecka, i svenska gick det asbra och em ganska okej i engelska skulle jag tro(?). två mindre uppgifter kvar att göra då! :) ska se till at skriva klart den där rapporten också. behöver minska ner antalet att göra uppgifter. jäkligt trevligt att det är lov!! härligt, kan man kanske hinna andas lite. slappna av o tänka efter och ha massa kul :) det är mina förhoppningar på lovet i alla fall. bli klar med gammalt så man kan börja med lite nytt :)

eller nått

härligt! mitt element är typ trasigt och de varma graderna ute gör ju underverk för värmen i rummet! yeah! kyligt värre! så ikväll blir det sleping party hos min kära lillebror :) haha, ja blir väl trevligt eller nått. varmare i alla fall (y)

göra ingenting

har verkligen haft en jättelugn o slapp helg, sån där man ligger i soffan, läser o kollar på melodifestivelen. riktigt underbart ibland, gick på en ganska intressant kurs i går. kul var det :) idag har jag tagit det lugnt, sovit länge o tränat. vill verkligen inte att den här helgen ska ta slut!! jag älskar verkligen o bara gå runt hemma o göra ingenting! tror det här med att göra ingenting är ganska underskattat :)

trevlig dag

trevlig dag, sovmorgon. började dagen med att kolla på en fotbollsfilm, var riktigt bra :) hade idrottsdag i skolan idag, spinning valde jag. hade det med madde o natassia. var jättekul! haha, tyckte vår intruktör var så underbar som satt o sjöng med låtarna i micken :) jaaa, tanken var sedan att jag skulle plugga matte, hm.. jag får nog inse att jag är typ världssämt på att plugga matte. när jag äntligen tänkte sätta igång, ja då typ somnade jag liksom. jaa.. bra där (y) aja, det får gå dåligt helt enkelt!
klart sevärd!

Feb. 16, 2011

jaha, bita ihop o tagga till! yeah! mattedarling, here i come! <3

15/2

oj, vad dåligt det går för mej. jag typ druknar i skoluppgifter. ja vad gör man då? själv anser jag att inte göra dem verkar trevligast. massa suckar på allt det! tror jag borde gömma mej under täcket ett tag framöver.

13.16

oj, dålig blogglust vare här! :) aja, idag ska jag hänga en stund med mami och sen ska jag träffa agnes. long time no se. ska bli trevligt, får se vad vi hittar på :) ha en underbar dag! puss på er! <3

14:44

hm.. tror det är fel på mina smaklökar. tyckte just att chokladen jag åt smakade mandelmassa :o idag slutade jag jätte tidigt 10.10 sista lektionen som vi har efter tretimmarhålet uteblev. ganska skönt. har bara varit hemma nu och tagit det lugnt och pluggat lite. hade en trevlig eftermiddag igår. fikade på 44an o slapp som omväxling vänta på att jack, amanda o katarina skulle komma dit :) Victoria gjorde mej sällskap också :) det var jättetrevligt :D hehe, nu ska jag försöka plugga lite. kan vara bra!

¤

ah, ännu en givande datorkunskapslektion! eller inte kanske. a det är bra att få lite tid till att hänga med i internetvärlden för den tiden tar man sej ju aaaaldrig annars. är i skolan nu i alla fall :) så det är ju bra! :) är alldeles grått ute idag, nooooees! jag vill ha soool!! hoppas ni har en underbar dag så hörs vi senare. puss på er <3

Feb. 7, 2011

haft en riktig mysig sjukdag idag, är typ frisk. eller ja, nästan i alla fall men det får duga :) har även varit fantastiskt duktig och kommit igång med hälsoprojektet som ska lämnas in på fredag. bra bra! :D sitter med en kopp te i handen. gilla på den! oh, allt har känns så jäkla bra idag (jaja, bortsett från att man är lite krasslig). underbar känsla! hoppas den håller i sig. är riktigt peppad inför skolan imorgon och teatern :) nu ska jag se till och sova. verkar behöva sova extremt mkt nu så då får man väl rätta sej efter det :P

7/2

sara o jag hos tm :)

är hemma o är sjuk idag :( inte så skoj.. det är såå tråkigt att vara hemma o vara sjuk o så missar man massor. nä imorgon ska jag till skolan har jag bestämt. tror inte jag orkar vara hemma en dag till :P

väldigt cool sak

tänkte bara nämna en väldigt cool sak, i alla fall om man är jag. om ett tag ska jag träffa en kompis och jag är klar. långt innan jag behöver. faktum är att jag blev klar ca 1,5 timmar innan jag behövde åka hemifrån. för att vara mej är det ganska coolt. så det kändes väldigt värt att nämnas!

Feb. 3, 2011

oj, vad jag inte gillade idag. även fast jag typ hade lååång sovmorgon. så nä. vaknade och halsen bara knasade, kunde typ inte prata. rösten hade vandrat iväg någon annanstans. så jag va bara i skolan lite kort, resten av dagen har ägnats åt att vara allmänt dryg och tycka synd om mej. japp, värd dag! eller inte.

same same

oh, vad jag älskar när man har skrivet för en gångs skull ett fantastiskt inlägg och det bara försvinner. *poff* borta! var bara tvungen att klaga lite :) har inte riktigt hunnit med bloggen de här dagarna tror jag. tisdagen ägnades som vanligt först på cafe 44. tycker verkligen om det fiket, det har liksom en charm många andra fik inte har. senare gick jag, Jack, Katarina o Amanda på cheap monday fashion show aw 2011. var jättekul. man kände sig dock lite lost bland alla väldigt fashionabla människor. planerar att sno några bilder att lägga upp. kanintetabildertjejen
onsdagen spenderades på ungefär samma sätt :P först fikade jag med franz i skärholmen, därefter svängde jag förbi en sväng hemma innan jag åkte in till en visning på berns. det var ett litet mer okänt märke. det hette typ; post fire dew. de visade riktigt fina herrkläder. blev lite smått kär :) hehe, man fick med sig en goodie bag hem. like på det!

cheap monday fasion show idag :)


RSS 2.0