17:49

min dator har förlåtit mig verkar det som *peppar peppar* lycka!
jag har nu även en hårdisk men det ska vi inte tala högt om ifall det lyssnas.
för tillfället väntar jag på lite uppmärksamhet från min fina! den som väntar på nått gott.. eller nått :P
hoppas ni haft en mysig helg, det har jag haft iaf. ledord har varit fika(inte helt godkänt för de hälsofrälsta), fönstershopping för min del då och konstutställning. gillart! puss på er!


puss!

att sluta tidigt är så underbart, framförallt de gånger man egentligen inte skulle det. helt plötsligt får man extratid som man inte hade räknat med. som en liten överaskning och väldigt välkommen chock. så var det idag, så är det i morgon. lite inre lycka. åh, idag är jag lycklig! :)

20:32

vind, vind. var det någon som viskade höst?  himlans med mörker, massor med blåst.
status; pluggande
inget vinnande där inte! nej, byta ut lite plugg till att kura ihop sig med en kopp varmt te. oj. det känns så mycket mera lockande. myset vinner solklart över alla tråkigheter! hösten blir genast så otroligt mycket härligare.

15:47

bloggning är ett alldeles ypperligt sätt för att skjuta upp skrivande. fast icke vidare klokt. för nuvarande skriver jag en uppsatts om Patti Smith. jag börjar misstänka att min blogg snart kommer att handla om det mycket inspererande ämnet uppsattskrivning. för variationens skull kan jag även tilläggga att dagen har ägnats åt andra roliga saker också, så som lite städning. sådant livar alltid upp. samt te och choklad förtäring.
min dator är numera vid livet fast det där med hårdisk, jaa.. fast jag misstänker att jag ännu intre är förlåten då datorn vägrar att tala mig ( för de icke trogna läsare kan jag medela att jag pratade om att köpa en extern hårddisk så att min kära hörde och tydligen kände sig sviken, för kort där efter blev jag lämnad).

23:34

saker o ting är minsann lätt att glömma, så en liten blogg kan lätt hamna i kläm. för nuvararande sitter jag och äter upp kevins choklad, hehe. mums!
min dator verkar ha lämnat mig på mer permanent basis men tack o lov har kevins dator gått med på lite vänsterprassel. planerar att inom en snar framtid skriva ett mycket utomordentligt arbete om aspasia, tydligen en mycket uppskattad sällskapsdam för ca 445 år sedan. det går inte alls bra, självdisiplinen måste ha sprungit läck under sommaren. illa. både när det gäller skrivning och att lägga sig i tidig timma. bättring på momangen!

RSS 2.0