En kväll i december

En kväll som har ägnats åt sällskapsspel av olika slag, pysslel med julklappar och i tid och otid en och panik i halsem varje gång någon promt ska ta sig in på rummet mitt.  Med vinterkyld skumpa har ett nytt jobb firats och jag har numer ännu en ytterst vacker flaska ståendes på mitt fönsterbleck, tillsammans med de andra flaskorna är de så vackra att jag måste ge mig på ett försök att föreviga dem på bild! En tjuvstartat med paketinslagningen, ty det var inte något jag kunde låta bli!

Juletider

Nu känns det på allvar att det är juletider, tack och lov är jag en av dem som tycker om dessa tider när man knappt kan fly undan den ens om man försöker. Julsånger av alla dess slag ljuder runt alla hörn och det är dags för pepparkaksbak. Klappar, kolor och kristyr. Levande ljus och juliga ostar. Just nu ser jag fram i mot i morgon då jag ska så in mina klappar, en av de roligaste sakerna med julen då man ska klura ut nya kombinationer av snöre och papper. Det jag ser mindre fram i mot är att trängas i sista minuten tillsammans med alla andra sista minutare efter den där sista klappen som man inte kan undgå att skaffa.

Lycka!

Åh, jag är så lycklig på livet nu! Det är snö överallt, i skolan håller vi på och sätter upp en pjäs, 9 kvinnor, som är fantastiskt kul att jobba med så man nästan spritter av glädje. En våg av pjäser som vi sett på stadsteatern, Next to Normal, Natasha Kampush. Sedan givetvis Markurells, underbart roligt! Igår med extra spänning då vi var en man kort men skulle lyckas åstadkomma samma saker! Livet är fullt med vardagsspänning som utebliven el och kaos i trafiken som gör varje resa, varje dag, till ett litet äventyr.
Idag har jag varit ledig, pluggat bort en bit utav mitt lilla läxberg. Träffat en vän, varit iväg på sånglektion. Hälsat på en annan vän på jobbet. Träffat på en vän som lurade med mig på en fantastisk konsert! Idag har jag inte gjort annat än att träffa på personer vart jag än vänt huvudet. Jag gillar såna dagar.

Fin, fint, finare!

Åh, det är så fint med all snö, som ligger som ett vitt täcke över allt. Det är ljust när man vaknar och ganska ljust på kvällen. Himla underbart det där ljuset! Ägnar kvällen åt att skriva ett mycket intresseväckande, vackert och stilfullt tal angående temat värderingar som jag skall framföra på tisdagen på ett sådant där nationellt prov. Resten av dagen har ägnats på Stadsteaterns Markurelles, med en mysig fika med Amanda och givetvis julkalendern! Ett måste pga nostalgiskäl i år!

RSS 2.0