idag är en sån dag..

idag är en sån dag du glömmer bort tiden till vännen du ska möta och upptäcker att du glömt lämna din numera äntligen färdigskrivna uppsatts. idag är en sån dag då skosnöret till dina älsklings skor går sönder då du ska skynda till att hinna med det tåg som går efter det du egentligen skulle med.
idag är en sån dag du märker att du precis missat det tåget som gick efter det du egentligen skulle med och märker att nästa inkommande är försenat. idag är en sån dag som du tänker att om inte skosnöret till din sko hade gått sönder hade du hunnit med tåget som gick efter det som du egentligen skulle med.
idag är en sån dag då du får vänta ute i blåsten på nästa tåg så att den lilla frisyr du hade försvann med vinden som förövrigt fick ditt vänstra öga att tåras och få ditt sedan innan fuckade smink att förstöras ännu mer.
idag är en sån dag när du inte märket att telefonen ringer flera gånger om och dina vänner genom något missförstånd står ute i kylan och väntar på dig fast du är på ett café och inväntar dem.
idag är en sån dag du doppar håret i glass, bara klantar dig, skriver ett väldigt långt inlägg om det och tänker vilka underbara vänner som tycker om dig ändå.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0